2009-02-13

Hej!
Idag har jag varit riktigt seg på att uppdatera bloggen, har helt enkelt inte haft lust.. Imorgon är de ju alla hjärtans dag och jag ska ha mysdag med Andreas imorgon, så imorgon kommer jag antagligen inte skriva något alls här i bloggen, möjligtvis på förmiddagen, om jag har orken och lusten då.. Ibland får man några dagar i öknen, ingen insperation alls, men var lugn de är bara tillfälligt :)
Nu ska jag gå och lägga mig, kan ju inte göra så mkt idag eftersom jag går på pencilin,,
Såå god natt allihopa! :)

Ha en trevlig alla hjärtans dag imorgon! <3

God natt!

Nu ska jag ta och gå och lägga mig, har inte alls mått bra idag..
Jag har vart seg hela dagen och konstigt.. Så nu tar jag och lägger mig och hoppas på att morgondagen blir bättre,, Ser lite på desperate housewifes innan jag somnar..
Hoppas ni haft en trevlig dag, och sov gott!

2009-02-12

Hejsan allesammans!
Idag har jag knappt gjort nånting, suttit och glott framför tv:n hela dagen, skönt ändå att bara ta de lugnt..
Jag har knappt någon ork att skriva så mkt här nu..
jag ska ändå gå och se på tv igen,, Lata jag! :)
Men hoppas ni haft en trevlig dag iaf :)

Fototävling :)



Jag är med och tävlar om en fotografering mer Therese Jonsson,
Något jag alltid drömt om, hoppas man vinner så man får lite snygga, proffs bilder på sig själv :)
Var med och tävla du också, klicka HÄR


God natt !

Nu ska jag ta och lägga mig, är sjukt trött, fattar inte varför jag sitter uppe egentligen, men så är de ibland..
Sov gott ! :)

Vinterkänslor :)

Jag tittade på bilderna jag tog förut när jag var ute och dom får mig faktiskt till att gilla vintern, jag har skrivit massor om att jag saknar sommaren och visst de gör jag men efter att sett bilderna så längtar jag inte lika mkt längre.. Visa av dom ger en sån otolig mysig vinterkänsla :):)
Tog massor med bilder så jag vet inte vilka jag ska lägga ut, men jag lägger ut några när jag har bestämmt mig för vilka xD

Vad gör ni en kväll som denna då ?

Ute på hal is!

Ja, jag var ute och gick och fotade, så gick jag ner till sjön, och det var helt fruset så jag gick över sjön, hela vägen, trodde aldrig jag skulle våga de, men de gjorde jag.. Tänkte lägga in bilderna på datorn snart och ladda upp så ni kan få se på några bilder.. :)
Vad gör ni nu då?

:)

Absolut inte okej!

Jag kom och tänka på igår när jag åkte till skolan, jag får byta buss en gång, och på den första bussen är det massa som går i 1-6:an och det kom på massa små barn, alla satt med någon men så var det en kille han var kanske 10 år, han satt helt ensam och såg jätteledsen ut, han tittade på alla som satt brevid ngn och man såg på han att han kände sig lite utanför.. Jag hatar sånt, jag har sedan jag gick på dagis fått beröm för att jag aldrig lämnar ngn utanför.. Det är verkligen inte okej, alla är annorlunda men det är ju de som gör att man kan bli riktigt bra kompisar,.. När jag gick i 6-9:an så var det en i min klass som hade Adhd och ingen ville vara med honom, det var jättemånga som retade honom, jag och mina tjejkompisar brukade prata med honom och vi accepterade honom, fast ibland gick ju han också över gränser och då är de klart att vi sa ifrån men vi lämnade inte honom utanför iaf.. Sen när jag gick på dansgymnasiet, så var det en kille han satt ofta själv och åt, så jag och några klasskompisar bestämmde oss för att sätta oss med honom, vi ville vara snälla, fast jag tror vi skrämde iväg honom,, Vi  pratade med honom men han sa inte så mkt han verkade ganska nervös..
Men jag försöker iaf att se om ngn är utanför eller ensam.. För jag hatar att se sånt.. Så när jag såg den lille killen igår på bussen alldeles ensam, så blev jag jätte upprörd. För det är absolut inte okej, tycker jag!

Eller har jag fel ?

Ny header!

Nu har jag en ny header, vad tycker ni?
Mamma är iväg nu och när hon kommer hem så ska jag ut och fota, jag måste komma ut lite granna..
kanske tar med lillebrosan :) Det kan bli kul..

Ha en fortsatt trevlig dag :)

2009-02-11

Hejsan!
Idag är jag hemma från skolan, fick ju veta igår att jag har bihåleinfektion och jag är ganska trött, vet inte varför.. Jag funderar på att gå ut och fota lite, Det skulle vart kul, men orkar jag ? :P
När jag är sjuk så är jag alltid jättesugen på godis, och jag har varit sjuk i snart tre veckor så gissa om jag har ätit mkt godis,, men jag vill ändå ha lite mer :):)
Vad tycker ni om mina bilder jag tog igår då? Jättekul att veta vad ni tycker..:P

Men ni får ha en bra dag, så skriver jag mera senare :P

Käre lillebror ;)

Min lillebror har velat ha en fyrhjuling hur länge som helst, och idag (igår) fick han det, Jag har aldrig sett honom så glad..
Han kommer vara överlycklig vara gång han sitter på den :)



Jag skrev detta inlägget igår men just du så balla bloggen ur. :P

Jag: Fotograf :)









Här är några bilder som jag har tagit, vad tycks ? :)

Bilder på mig, från fotolektionen, ljussättning
















Där var några stycken, senare lägger jag ut bilder jag har tagit!



Skolan!

Nu är jag i skolan, jag har varit på vårdcentralen precis och fått pencilin så jag kanske äntligen kommer bli frisk..
Jag orkar inte vara sjuk längre,,  Nu ska vi snart ha foto, så jag ska ta mig ngt att äta lite fort.. Men jag skriver lite mer senare och kanske kommer med lite bilder från dagens foto kurs.. :P

Ha en bra dag! :)

2009-02-10 Godmorgon

God morgon :)
Idag är jag vaken tidigt, ska till vårdcentralen sedan till skolan, jag hoppas dom kan ge mig ngt så att jag blir bättre, jag orkar inte vara sjuk längre.. Iaf, idag har jag Naturkunskap B och stylist på schemat, varje lektion är tre timmar.. Alla lektioner varje dag är tre timmar så man har max två lektioner om dagen, som jag har sagt innan så är alla kurser intensiv kurser och det är därför de är upplagt så.. Men de är skönt tycker jag ändå.. :P
Man kommer långt varje gång..
Men nu ska jag snart gå iväg till bussen, den går om tio minuter!
Ha en bra dag allihopa! :)

blogg

Nu har jag suttit och ändrat lite på bloggen, inte för att de blev bättre men iaf :P
Tänkte se om de är ngt på tv, eller så ser jag på desperate housewifs,
Kul att vara sjuk och ha fotografering imorgon,, vi ska "öva" poser. och snygga till oss, fick sms om de för en stund sen, känns ju verkligen som att de går när man är sjuk..  Fast de är ju en rolig kurs men..
Yeah yeah, jag skriver lite senare..:P
Ha en trevlig kväll..

Min vårjacka!

Jag lovade att bilder på min nya vårjacka skulle komma, men så hade jag ju inte hittat sladden till kameran, men nu hittade jag den. Så här har ni min nya vårjacka :)



Vad tycks? man kan vika upp ärmarna, eller ha dom nere, jag har en av varje för att visa! :P

Hemma igen :)

Jag pratade med min mentor och hon sa att jag kunde åka hem om jag fixade läkarintyg imorgon, men jag gick till vårdcentralen idag, och fy fan vad dumma dom är.. Jag kom dit tjugo över tolv så frågae jag hur lång väntetid det var, de satt nämligen inte en ända i väntrummet, så jag trodde de skulle gå fort, men efter 45 minuter så hade jag inte fått komma in ännu, och min buss hem skulle gå tjugo över ett, så jag frågade om jag kunde få en tid imorgon ist, men nää de kunde jag inte få.. så jag sa att hon kunde stryka mig för jag kunde inte vänta längre,.. Hon bara, varför kan du inte vänta då? Så sa jag, joo för jag orkar inte sitta och vänta på nästa buss i 2,5 timme.. Hon blev hur grinig som helst.. Åhh,, Nu ska jag fika lite med Lillasyster, lillebror och mammi :P

Skriver sen igen:P:P

2009-02-09

Hejsan :)
Just nu sitter jag i skolan, inte alls kul, jag har feber och är förkyld men jag måste vara här ändå, eftersom jag var hemma hela förra veckan.. Hmm Om man är borta i mer än en vecka så måste man ha sjukintyg för annars så blir studiebidraget indraget, och det vill man ju inte.. Fast jag blir skit sur över att jag är tvungn att sitta här med feber, ögon rinner, näsan rinner och halsen värker.. Samtidigt vill jag var här för jag vill inte missa mer än vad jag redan gjort.. På den skolan jag går så är alla kurser typ intensiv kurser så är man borta en lektion så har man missat massor...

Jag skriver sen när jag kommit hem, som jag gör typ halv fem.. :P

Ha en trevlig dag!

2009-02-08

Hejsan! :P
Sorry att jag inte skrivit på länge men igår blev det lite party, var vaken till sex imorse, så jag sov ganska länge idag..
Idag har jag o Andreas bara tagit de lugnt och nu har jag lagat mat till honom, sen ska vi ta och mysa och titta på desperate housewifes,, haha jag älskar att Andreas vill se på de med mig :):)
Jag är inte alls pigg idag så jag kommer antagligen somna ganska tidigt,,  Så om jag inte skriver mer sen så skriver jag imorgon ..:P

Ha en trevlig söndag kväll iaf :)

Desperate Housewifes

Neej, nu blir det till att titta mer på Desperate Housewifes och mysa med min underbara Andreas :):)

Föresten i ett inlägg lite längre ner, så finns de massa signaturer, vilken tycker ni att jag ska ha? :P

2009-02-07

Hej allihopa!
Idag gick jag upp klockan sex, det började med att min lampa pajade, inte så roligt helt kollsvart var det..
Sedan åkte jag till jobbet, och det var kaos, alldeles för lite folk var de där idag!..
Sedan gick jag hem, duschade och slängde mig i sängen brevid Andreas, vi kollade lite på desperate housewifes,
och nu så ska Andreas äta frukost.. Så väntar vi på att hans kompis ska ringa.. men men, jag är inte så jätte aktiv när jag är med Andreas men hans internet är segt men kanske skriver sedan!
Ha det bra så länge! :P

Jag måste bara..

Jag måste bara visa en sak, jag hittade en sida där man kan beställa en ur gullig alla hjärtans dag present.








För att komma till hemsidan klicka HÄR

Dags för sängen!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig, jag ska upp om sex timmar så jag får väl passa på och sova,
Ni får sova så gott allihopa och ha en fortsatt trevlig kväll :)

God natt! <3

Signatur!

Jag har tänkt att lägga in en "signatur" i varje inlägg så nu har jag lite olika teckensnitt, tänkte fråga vilket ni tyckte var finast ;)

1.




2.



3.




4.




5.




6.





7.




8.




9.


Ja, vilken tycker ni ? :)

sommar, sommar, sommar !

Måste bara lägga in en bild jag hittade som jag tog förra sommaren, riktigt sommarkänsla! :)



Jag älskar denna bilden :)

Fredagkväll

Ja då var det fredagkväll, och jag sitter och myser med chips och dip :)
Eftersom jag ska upp klockan sex imorgon så kommer jag nog lägga mig och titta på desperate housewifes snart.. Jag älskar den serien,, haha har sagt de tusen gånger, men men så är de.. :P

Hur ser efan kväll/helg ut då ? Jag är allt lite nyfiken ;)

Jobb!

Jag känner mig lite bättre ikväll så det får bli jobb imorgon iaf.. Jag hatar att ringa mig sjuk och sen vill jag ha pengarna och eftersom jag känner mig lite bättre nu så får jag bita ihop..:P

Fast jag blir ju inte ledsen när lönen kommer.. :)

Vad gör ni en fredagkväll som denna då?

...!...

Nu tänkte jag at och ringa chefen och säga att jag inte kan jobba i helgen, jag hatar att ringa mig sjuk, Jag är nästan lite rädd för min chef, haha.. Jag hade en kompis som jobbade ihop med mig, jag har jobbat där i 2,5 år och hon började ungefär samtidigt som mig, men nu den sommarn som va så hade hon fått ett annat jobb.. Så han blev lite grinig men efter sommaren så ville hon börja jobba med mig igen, eftersom det är närmre och mycket lättare att ta sig dit, så hon ringde honom och fråga, och då svarade han:  Passade det inte att jobba här i sommras så behöver du inte jobba här nu heller, sen la han på.. Efter hon berättade de så har jag varit lite skraj för att ringa.. Men jag kan ju faktiskt inte hjälpa att jag är sjuk.. eller hur? :P

"Trevlig bloggare"

Joo, igår så skickade jag runt en länk om att få fler besökare,. Sen kom det massa kommentarer från massa trevliga bloggare, men det var en som skrev:



Då skrev jag, ursäkta men vad är det jag har gjort?
Då skrev hon ett inlägg till mig som har kommit bort, men hon skrev iaf:

Det står att all jävla reklam kommer att raderas.

Då skrev jag,
Okej, jag läste tyvärr inte innan och vi är inte mer än människor och alla gör misstag ibland och jag ber om ursäkt, förlåt mig!

Då skriver hon:


Då skrev jag,
Ja det är sant att jag kanske hade sett de om jag hade läst, men nu gjorde jag inte de, och jag har bett om ursäkt så vill du fortsätta vara otrevlig så är det du som inte respekterer folk..

Sen skrev hon inget mer..
Visst så gjorde jag fel kanske men jag bad ju om ursäkt, är det rätt av henne att fortsätta vara otrevlig då ?

vad tycker ni ?

2009-02-06

Hej allihopa!
Hur är det, går ni i skolan idag ?
Själv är jag ledig, vilket är bra eftersom jag hade inte kunnat vara i skolan ändå, idag när ag vaknade så hade jag fått blåsor i halsen,, inte så mysigt.. Jag skulle egentligen jobbat i helgen men tror inte jag kan de är alldeles för sjuk för de.. Synd för de är ju alltid kul att få pengar, men men,, så är de ibland..

Nu försvann strömmen hos mig, dom håller på och gräver någonstans här borta så det är andra gången idag dom stänger av strömmen, haha ni vet om man inte stänger av Tv:n på knappen på tv så står den ju i ett stand-by läge och om strömmen går och sen kommer tillbaka så sätts ju den på av sig själv.. Det var det jag vaknade av imorse att min TV satte på sig själv, Jag fattade ingenting, mamma hade inta sagt till mig att dom skulle stänga av strömmen så jag va helt förvånad, hur den kunde stätta på sig helt av sig själv,, men det var ju bara strömmen som spökade xD


god natt !

Nää, nu ska jag ta och gå och lägga mig, titta lite på desperate housewifes och hoppas på att jag mår bättre imorgon,,
Det har varit en riktigt rolig dag idag på bloggen, många nya besökare och massa kommentarer, kul tycker jag,, och hoppas att ni kikar in igen :)

Imorgon tänkte jag skriva lite om en sak som hände idag, men vill se så att de inte blir ngt mer innan jag skriver om de.. :P

God natt allihopa, sov gott :)

Videoblogga?

Jag har en liten fråga, tycker ni att jag ska börja videoblogga ? :)

Besöksrekord

Ja, idag har det varit besöksrekord på min blogg, roligt tycker jag,
Hoppas ni "nya" besökare vill följa min blogg i fortsättningen :)

Och tack för alla kommentarer ! <3

Vår jacka

Idag fick jag ett sms om att mitt paket från ellos har kommit, så jag hämtar ut de imorgon, det är en vårjacka. Tar bild på den och lägger in imorgon.. Riktigt härlig tycker jag att den såg ut att vara iaf :)
Är det för tidigt för att köpa vårjacka?

Svaren ;)

Tack för alla frågor och kommentarer, här har ni svaren ! :)



Vad är det pinsamaste du varit med om?

Jag brukar försöka undvika pinsamheter men jag minns för många årsen när man var i den åldern att man alltid höll mamma i handen, vi var i ett stort varuhus och jag gick och tittade på allt och pratade med mamma, sen spang jag fram och tog henne i handen, bara de att det var inte min mamma jag tog i handen, jag trodde jag skulle skämmas ihäl..

1, Favoritblogg
2, Favoritfärg
3, Måsten i vår (Enligt dig)

1, Min favoritblogg måste nog bli Kenzas.se har läst hur mkt som helst ur hennes blogg. 2, På kläder så gillar jag, jord nära färger, Svart, vitt, grått, beiget, brunt, så gillar jag lila och gult.. 3, Ett par riktigt snygga högklackade skor, och en söt klänning, en djurisk bikini.

Om du vann 1 miljon vad skulle du göra då?
Det är faktiskt en ganska enkel fråga, jag har sedan jag var liten drömt om att åka till Afrika och hjälpa till där, och jag har alltid föreställt mig att jag skulle ha med mig massa saker ner, enkla vardagssaker, som tandborstar och tvål och massa sånna saker, sånt som vi tar för givet lixsom.. När jag var mindre så skrev jag ner listor på saker jag ville ha med mig ner och ge till barnen..

1, Något du aldrig klarar dig utan?
2, Vad gillar du bäst med din blogg?
3, Tror du att du kommer att fortsätta blogga om 10 år?
4, Vilken kroppsdel är du mest nöjd hos dig själv?

1, Min familj, absolut, fast menar du ngt sak så är det mobilen..xD 2, Min blogg, hmm att jag gjort den själv :) 3, Man vet ju aldrig men det hoppas jag, det skulle vara kul att kuna läsa vad man gjorde för tio år sedan xD. 4, Det måste nog vara mina ögon.

1, Hur kommer det sig att du började blogga?
2, Vad är det roligaste med att blogga?
3, Kollar du dig ofta i spegeln?

1, Jag vet faktiskt inte, fast jag tror de var så att jag brukade ha en liten almenacka (stava?)  som jag skrev upp massa saker i som jag hade gjort och så, jag hade skrivit i dom i två år och jag tyckte de var jätte kul all kolla tillbaka och läsa för man mindes direkt när man hade de ner skrivet, men så tyckte jag väl helt enkelt att det var lättare att skriva på datorn, sen gillar jag att designa websidor..
2, Att man kan skriva precis vad som helst. xD
3, Haha rolig fråga, inte så mkt nu längre, men i början när jag och mi pojkvän andreas var ihop så klagade han alltid: Måste du titta dig i spegeln hela tiden.. Fast nu kollar han mer än vad jag gör xD

Vilket är ditt favorit märke ?
Jag gillar inte sånna dyra märken så mkt, iaf inte nu man har inte råd ändå..xD
Men jag gillar vila, emilio, och lite sånna märken, sportmärke då är de Adidas o Puma

Hur fick du din blödning?
För er som inte läst om de så fick jag en blödning i ryggen, Joo de var så att jag ramlade det var på en måndag eftermiddag, det kändes inte så mkt just då, men dagen efter så kunde jag inte resa mig upp ur sängen, Så jag minns inte riktigt hur jag ramlade men jag ramlade snett baklänges..

1, Varför bloggar du?
2, Vad har du för mål i livet?
3, Och hur ska du göra för att förverkliga dem?

1, Först och främst för min egen skull, jag älskar att titta tillbaka på vad man har gjort roliga minnen och så.
2, Att gå ur skolan, skaffa ett jobb som jag framför allt trivs med, sen har jag ju en dröm som ni kan läsa om längre upp, vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon..
3, Kämpa på, ta studenten, komma på vad jag vill jobba med, sen kan man ju bara hoppas på att jag kommer till Afrika nångong, kanske blir det inte som jag drömt om men bara att komma dit..

1, Dricker du kaffe eller te, eller inget av dem?
2, Om du dricker kaffe/te, hur dricker du det (mjölk, socker, etc)?
3, Hur mycket pengar köper du kläder för i månaden?
4, Favoritland, favoritstad, favoritdjur?

1, jag dricker mest te men ibland i skolan om jag är riktigt trött så tar jag kaffe,
2, Både och dricker jag med lite mjölk och lite socker, fast vissa te sorter kan jag inte dricka med mjölk i..
3, Det varierar väldigt, men minst 300 och max så mkt jag har att handla för, ibland går allt åt..
4, Favoritland: Spanien, har inte varit i ngt annat varmt land, favoritstad:I sverige så är de Göteborg,, alldeles lagom.. favoritdjur, de måste bli häst och hund..

1, snyggaste kändisen?
2, hur träffades du och din pojkvän?
3, favoritbok? (om du läser)
4, har du varit utomlands någongång, vart?

1, Chad Michal Murray och James Denton
2, Haha en riktigt rolig historia faktiskt, han bodde granne med min förra pojkvän och dom var bästa vänner, det var så vi lärde känna varandra och sedan blev vi riktigt bra kompisar, och vi umgick och så och jag insåg att jag hade blivit kär i honom men vågade inte säga ngt för jag ville inte sabba våran vänskap, men så var det tre månader vi knappt pratade med varandra, bara lite grann och då kändes de som om vi var på väg att glida ifrån varandra så då berättade jag för honom att jag var kär i honom och då kände han samma men han hade inte velat säga ngt heller pga våran vänskap.. xD
3, Bakom stängda dörrar
4, Jag har varit i Spanien, i England, i Frankrike, i Belgien, i Tyskland, och så klart Norge och Danmark xD

1, favoritbloggar?
2, drömyrke?

1, Kenzas, sedan tycker jag det är intressant att läsa om unga mammor, jag tycker det är coolt.
2, Det skulle väl vara dansare eller modedesigner.. Jag började designa kläder när jag gick i trean xD

Är du och din pojkvän förlovade, tänkte på ringarna du har på bild i din meny?
Nej det är vi inte, vi har tänkt på de.. Han frågade mig på nyårsafton. Men vi får se hur de blir :)

1, favorit mat?
2, bästa klädesplagg?
3, favorit tvprogram?

1, potatisgratäng med fläskfilé och grönpepparsås :) 2, Jag gillar tunikor och små söta klänningar :) 3, Definitivit Desperate housewifes xD


Det var allt för denna gången,  :)

Sjuuk,

Jag är ju sjuk som sagt, inte alls trevligt, känns som de blir värre och värre för varje dag,, Skönt att jag är ledig imorgon,
Ska ju jobba i helgen, får se hur det blir med de,, Vill ju självklart ha pengarna men fan va jobbigt kan inte jobba om jag är så dålig som jag är nu, det går lixsom inte.. Tack för alla kommentarer, jätteroligt,

Fortsätt ställ frågor i frågestunden ! ;)

Frågestund!

Nu tänkte jag ha en liten frågestund, fråga på tills jag säger stopp :P


STOPP! Nu är frågestunden över för den här gången!

Kan man lyckas i en småstad?

Jag har suttit och kollat en del bloggar nu, och det är väldigt dominerande av folk som bor i större städer, framför allt i stockholm, visst så bor de mkt mer folk där och så. Men varför ska deras bloggar vara mer intresanta än någon annans? Vist dom skriver kanske mkt om vad dom gör och så, och om massa saker och möjligheter som dom har men som så många inte har.. Jag menar dom kan ta en promenad på fem minuter och redan då som har dom gått förbi massa ställen att skriva om, medan en annan måste sitta på en buss i en timme för att kunna beskriva ngt ungefär lika intresant? Men vem är det då som egentligen kämpar mest? Är det den som har allt till hands eller är det den som får ta sig dit ställena finns? Varför är det mer intresant att läsa om någon som kan gå ut genom ytterdörren för att få de den vill ha, än någon som får frakta sig, ? Hur många gånger har man inte hört, det är inte målet som är viktigast utan det är hur du tar dig dit? Men är det så eller är det bara ett talesätt?

Kära läsare! ;)

Det är jätte snällt och roligt att få kommentarer, men varför vara anonym ?

www.only.se

Jag visste inte ens att only hade en egen hemsida.. Men det upptäckte jag idag, hittade några fina saker där:


En svart, snygg catsuit, tuptop modell


Ett par härliga baggy jeans, trekvartsmodell


En härlig oversize tröja, fin färg också.


Snygg skinnjacka, jag har redan en svart så en konjaks färgad hade varit snyggt.


Jeans med hög midja, jag har ett par shorts med hög midja och dom är grymt snygga, jag tycker man får en riktigt snygg figur när man har högmidja byxor.. ;)

?

Hmm jag sitter och funderar på hur nån bara kan försvinna? Jag och en "kompis" Cicci, vi var med varandra jättemkt för ca två år sedan, jag vet att mkt beror på mig varför vi inte ses så mkt längre. För jag var bara med Andreas och vi gled lixsom ifrån varandra.. Vi pratade ju fortf och vi var ju med varandra men inte alls lika ofta.. Men sen i juli förra året så har vi nog inte vart med varandra alls.. och vi pratar knappt med varandra,, Det är riktigt synd, för vi kunde alltid förstå varandra, när andra hade massa åsikter om saker så var det alltid vi som kunde förstå varandra.. Jag kunde berätta allt för henne och de kan jag inte göra för ngn annan.. Fast jag vet att hon finns där och lyssnar om jag bara ringer.. Men det är så himla dumt att låta en sån vänskap bara försvinna.. Asså jag vet ju att jag skulle bara bli glad om hon ringde, de skulle inte vara ngt konstigt med de lixsom.. Men det är synd att de ska bli så från första början.. Hmm jag tror bestämt att jag ska ringa henne idag! Bara för att se hur det är med henne lixsom..



Här är vi, Cicci och jag på balen i nian..



Saknar sommaren!

Jag saknar sommaren, det är så otroligt skönt med ledigheten, och värmen.. Att bada, grilla och sola.. Nu på vintern är de så himla mörkt hela tiden,, jag längtar efter sommarens ljus och glädje.. Jag vill åka ut med båten med Andreas och ligga över.. Förra sommaren så planera vi jätte länge att vi skulle ut med båten och ligga över. men det var inte så himla fint väder i över en vecka, sen var det en dag det blev ca 17-18 grader och vi bestämde oss för att åka ut, vi tänkte att de kanske inte blir bättre väder än så.. Så vi packade ihop täck och kuddar och mat och kläder och åkte ut.. Klockan var redan halv sju så de började redan bli lite kyligt.. Sen åkte vi runt och hittade ett ställe vi skulle sova på.. Så vi grillade och sedan gick vi och la oss.. På morgonen när vi vaknade så var de skit fint väder, vi var uppe vid nio, sen åkte vi runt och badade och solade på båten hela dagen.. Efter det var vi HELT sönder brända, vi hade ingen solskyddfaktor med oss eftersom vi inte räknade med så himla fint väder.. Dom kommade dagarna var de lika fint väder och dagen efter så åkte vill till standen för att sola och bada.. Vi la oss i skuggan men till och med då så brände det för mkt i våran hud så efter 20 minuter så åkte vi där ifrån igen. Det var helt enkelt för varmt.. Men jag saknar det!

Det som är sjukt egentligen är att när det är vinter så vill man ha sommar, men när det är så varma dagar att man rinner bort då vill man ha vinter.. Vi blir lixsom aldrig nöjda! :P


2009-02-05

Jag är  fortfarande sjuk, så jag är hemma från skolan idag också.. Hoppas att jag blir frisk snart för jag hatar att vara sjuk.. Jag har snytit mig så mkt att jag är alldeles torr under näsan.. Jag skulle haft körlektion idag, men igår ringde hon från körskolan och sa att de inte fanns någon bil ledig idag så jag får hitta en annan tid.. Jag hoppas iaf att kunna ta mitt körkort snart, väldigt mkt skulle vara enklare då.. Men nu ska jag titta på desperate housewifes.. Skriver igen lite senare..
Ha det bra så länge!


Flera besökare!

Klicka här för att få massa mer besökare: gratis besökare

Andreas ;)

Sånn kärlek jag känner till honom, det är helt otoligt. sen den 20 oktober 2006 så har jag fått visa min kärlek, och innan det så var vi bra vänner i fyra år, trodde aldrig att jag skulle få honom, men de fick jag till slut. Jag är så himla kär i honom.. Det bästa jag vet är när han kommer fram och kramar mig, det är helt underbart.. Att en kram från rätt person kan betyda så himla mkt och kännas så himla bra.. Vi har legat i flera timmar idag och bara myst och sett på desperate housewifes, det går nästan inte att beskriva hur bra det känns att vara nära honom.. Men det är väl så det ska vara när man är kär!



Kärlek

2009-02-04

Ja, igår va ju jag och Andreas på bio, vi såg Benjamin Buttons otoliga liv.. Den var riktigt bra tycker jag, väldigt annorlunda men värd att se.. Jag brukar inte kunna hålla mig vaken när jag ser på film, jag brukar tillochmed somna på bion, men trots att filmen nästan var tre timmar så somnade jag inte, den var riktigt intressant, lite seg i vissa stunder men, bra ändå..
Bio var slut ca halv tolv och då drog vi till akuten, Andreas hade fått en glasbit i ögat. Vi satt på akuten så kom vi in, och då fick han en remis till idag. Så vi var hemma vid två inatt, och sedan hade han tid halv nio imorse. Jag följde med honom till sjukhuset, och läkaren hittade glasbiten och skärde ut den, det var riktigt äckligt att se vill jag lova.. Sedan åkte vi hem och la oss igen, vi var skit trötta så vi sov till klockan tre. sen så har vi kollat på desperate housewifes och vart iväg en stund, och nu så sitter andreas och han kompis och ser på film..
Ha en bra kväll!

Movietime

Nu drar jag och Andreas på bio! Ha en trevlig kväll! ;)

Soolning

Nu har jag och Andreas varit och solat, och gissa om jag brände mig, jag ser ut som en tomat i ansiktet och de bränner i huden.. Vi var i djuraffären efter vi solat och köpte lite grejer till akvariet. Andreas har precis ätit och nu ska jag klippa honom, sen ska vi hoppa in i duschen, vi luktar bacon efter solningen, sen ska vi lägga oss och titta på desperate housewifes. Det är skit kul att Andreas har börjat gilla den, vi kollade lite imorse och då säger Andreas, Faan, ju mer jag ser av den här serien ju mer vill jag se också., As bra tycker jag, då behöver jag ju inte titta på de själv..
Vi har bokat biobiljetter också, det blev benjamin buttoms otroliga liv, men shit var lång den var, 2 timmar och 47 minuter.. Kommer typ vara slut strax efter halv tolv. Så vi är väl hemma vid tolv igen ungefär.. Kanske skriver innan vi åker.
Ha det bra så länge!

2009-02-03

Nu sitter jag hemma med Andreas, vi har precis vaknat och nu ska jag boka soltid för oss båda.. Vi ska ligga och dra oss en liten stund till och sedan äta frukost, sen drar vi och solar.. Jag har tappat bort solskyddsfaktorn och det är riktigt synd för jag vill inte bränna mig, vilket jag antagligen kommer att göra eftersom jag inte har solat på två tre månader..
Btw, just nu sitter jag på min vanliga dator, Andreas har lånat den, jag gillar den bäst för det är på denna allting finns, så som bilder och musik och program och så.. Men jag skriver mer senare!
Hej så länge!

Till bussen

Jag hatar verkligen att gå upp på morgonen men idag hade jag riktigt god tid på mig för jag vaknade ganska tidigt, skönt att inte behöva stressa skiten ur sig på morgonen, jag ska snart gå till bussen, ska åka hem till Andreas och fortsätta sova ett tag.. Skriver säkert mer sen, jag brukar alltid vakna före Andreas.
Hej så länge!

God morgon!

Jag tror det är första gången, jag morgonbloggar. har precis gått upp. ska klä på mig och packa ner lite saker, jag ska vara med Andreas till på torsdag så jag får ha med mig lite saker. Föresten, jag skrev igår att jag var sjuk. På kvällen när jag la mig så kändes de mkt bättre så jag trodde inte de va så illa iaf, men de fick jag ju äta upp idag, jag vakna av att jag inte kunde andas igenom näsan så förkyld jag är, så det blev till att använda nässprayen direkt. Nu ska jag ta och dricka lite te och klä på mig, kanske hinner jag skriva snabbt innan bussen går. ;)
Ha en trevlig dag!

Läggdags

Nu tar jag och hoppar i säng. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Andreas, det är den ända bra sak som kommit av att han blev arbetslös. Att jag kan åka till honom tidigt på morgonen, Jag kan krypa ner i sängen brevis honom, hur mysigt som helst! Antagligen blir det bio imorgon också.

Jag ska för första gången tror jag försöka blogga på morgonen, fast jag är sånn att jag ligger kvar så länge de bara går. Men imorgon så ska jag allt försöka. Vi får väl se hur de blir med det!

Sov gott iaf! ;)

Mest Aktiva ?

Hur fungerar det där egentligen? Kollade nyss på dom som var mest aktiva och hur många inlägg dom har skrivit idag, hmm de var knepigt för de var en som hade två inlägg idag och hon var högre rankad än en som hade sju inlägg idag så hur fungerar det där egentligen? Någon som vet?

Titta!

Jag hittade en annan bild på våra hästar, det är den finaste bilden som jag har där båda är med på en o samma bild och är fina!

Den bruna har vi haft sen jag var 10, alltså i åtta år, och haflingern har vi haft snart i två år. Jag älskade hästar när jag var mindre, jag åkte till stallet nästan varje dag efter skolan.. Tyvärr så har intresset minskat med åren, men ibland lir jag riktigt sugen på att rida och då är det tur att dom finns.. :)


Cuties

Jag tittade lite på datorn och hittade en så gullig bild på mina småsyskon, den är ifrån i sommras, Tilda var ledsen så Sebastian kramade henne för att trösta henne, är inte de äkta syskonkärlek så säg! ;)



Btw, det var jag som hade klippt Sebastian där, liten moikhan frill, ;)

Youtube

Jag blir helt galen, jag har aldrig lagt ut en film på youtube förr, försökte igår och förut idag, men de går att ladda upp den och allting men sen står de "video not available" grymt störande, är de ngn som vet vad det är för fel ? Kan de bero på filformatet eller ngt? Snälla hjälp ! ;)

Valparna borta

Ja, i ett inlägg för några dagar sedan så la jag upp bilder på valparna vi hade hemma, idag åkte den fjärde så nu har vi bara en kvar ocg den åker nästa onsdag.. Då är det inte lång kvar till nästa valpkull kommer. Jag är inte säker på om jag berättat de, men min familj vi har en hundkennel, så vi har ca 15 stycken vuxna hundar. Så valparna kommer och försvinner. Men visst är dom söta?.. Fast de är ganska jobbigt när man har fem stycken valpar, dom är sjukt små, man får gå jätte försiktigt så man inte trampar på dom.. Fast en hade varit kul och ha!.. Spana föresten in på våran hemsida och titta på fler bilder, där finns dom vuxna ochså med på bild, hundarnas hemsida.. Jag är jätte sugen på att lägga mig och se på desperate housewifes och käka chips.. Men jag ska kolla runt lite på fler bloggar och så.. Skriver nog ett snabbt inlägg innan jag lägger mig iaf. ;) Lite kommentarer, skadar inte ;);)

Coooold!

För en dryg vecka sedan så bytte vi element på mitt rum och sen dess så ha jag tyckt att de vart så kallt, men mamma har sagt att de är lagom osv, då ska de tilläggas att både jag och mamma är riktigt värme människor, är de under 20 grader så fryser vi typ. Det nya elementet har stått på 24 grader, men jag sa till mamma idag att jag fryser jätte mkt om nätterna, så mamma gav mig en termometer för att se hur "kallt" det var på mitt rum. 18 grader var de, inte konstigt att jag tycker det är kallt när det är ca 25 grader i resten av huset. Jag har mitt rum i källaren så därför blir det ju lite kallare också. Men de ska bli riktigt skönt nu när jag kan höja elementet och veta att jag inte höjer det alldeles för mkt. 

Haha en liten konstig sak som jag gör är att jag sover alltid med sockar på, rena så klart, jag hatar grus i sängen. Jag kan tex ligga i flera timmar och frysa om fötterna och då är de omöjligt att somna så tar jag på mig ett par sockar och slocknar efter max fem minuter. Jag kan verkligen inte somna om jag fryser om fötterna,. Men jag tror nästan alla har en liten konstig "hemlighet" som man gör ibland.. ;)

Har jag rätt ?

2009-02-02

Jaa, idag har jag varit hemma från skolan, har skit ont i halsen och är förskyld, inte roligt alls. Så idag har jag bara tagit de lungt och drucit te! Jag var ute en liten stund och grejade med hästarna, hoppas de blir varmare snart så man kan börja rida lite smått igen.. Imorgom ska vi ha frilufsdag i skolan, jag skulle vara på gymmet/badhuset hela dagen, men jag tror inte det är en så bra ide när jag är sjuk.

Jag gjorde jättegoda mackor förut, riktigt smariga. Vet ni något kul man kan göra när man är sjuk? Allt känns bara jobbigt tycker jag, jag blir trött och slö och jag vill bara slappa.. Men jag vill göra något annat egentligen, så har någon nån bra ide på ngt kul man kan göra när man är sjuk ?

Ha en bra dag så länge ! ;)

FÖLJ BLOGGEN

Klicka där och >>, Följ min blogg med bloglovin.. :)


Det vore kul iaf. ;)

god natt !

Nää, nu tänkte jag ta och gå och lägga mig, det blev ingen bio idag, tar de på tisdag ist, antagligen iaf, eller kanske på onsdag. Och gissa vad jag ska göra, jag ska titta på desperate housewifes, som sagt jag tröttnar aldrig på de. Längtar som tusen till säsong fem kommer bara, jag tittade lite på cdon förut och dät har de varit ett år emellan varje säsong kommit ut och säsong fyra kom ut i oktober 08, så om de ska fortsätta som de gjort innan så kommer inte säsong fem fören om typ tio månader, seegt tycker jag, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, säger dom ju så jag får väl titta på dom andra säsongerna ett tag till. Jag vill köpa massa andra serier, som tex, One tree hill, O.C, Gilmore girls, sex and the city.
Men jag vet inte vilken jag ska köpa först, och jag kommer ju inte köpa bara en säsong, jag vill köpa hela serien på en gång.. Jag är en riktig serie torsk, haha, nää nu ska jag se på desperate housewifes..

God natt!

Photoshop

Ja, både igår och idag skrev jag att jag hade suttit och grejat i photoshop. tänkte visa lite före och efter bilder nu. Men tänk på att jag är nybörjare, jag lärde mig igår.. :P

 

 

 



Ja som den som är längst ner är den första jag gjorde och den som är längst upp är den senaste jag gjorde, man ser ju att jag blir bättre och bättre iaf. ;) XD

2009-02-01

Hejsan!
Idag har jag suttit flera timmar vid photoshop igen, riktigt kul när man kan lite, kanske kan lägga ut förre och efter bilder på de sen. Det är sjuk att man gör så med typ alla bilder på modeller och så. Det ger ju fel bild.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, Andreas kommer om två timmar ungefär så då ska vi åka, boka biobiljetter och så.
Ha det bra så länge!

RSS 2.0