Full? jag? nej?

Hehe eller hur, kom på en sak jag var ju ute i fredags o hade ju inte vart ute på sjukt länge eftersom jag alltid jobbar helger.. Så i tisdags när jag satt vid bussterminalen o väntade på Ida så kom en gammal klass kompis fram och jag har bara sett henne som blondin men i tisdags när jag träffa henne så var hon brunett såjag fråga henne:

Jag - OJ, har du blivit brunett?
Hon- Ja, men de såg du väl i fredags?
Jag - I fredags?
Hon- Ja du kom ju fram till mig på Sohoclub o krama mig o vi stog o prata i typ 5-10 min!
Jag - ... gjorde vi?

Haha men jag var inte så full, kul när man blir överbevisad så tydligt, tydligen var jag fullare än jag kommer ihåg xD

ojojoj

Glömde skriva igår, eller så orkade jag inte, haha jag var o träna igår o jag var helt död när jag kom hem :P Igår tog jag de väldigt lugnt, var ju ganska dåligt väder så inte så konstigt,jag tvättade igår med o städade lite här hemma.. Och jag myste en massa massa med Tila :)

Idag blir de torp en sväng med Ida och Elina, sen ikväll ska vi till SOHOCLUB på rockbar de ska bli skoj :) Eftersom jag jobbar helger är de kul att komma ut litegrann på veckorna, får hoppas de är nått roligt folk där iaf :) Så vi sitter hemma hos mig o förfestar lite tror jag, Sen sover väl Ida och Elina här om inte nån av dom hamnar någon annan stans xD hehe jag sover iaf hemma jag har ju Tila o mysa med :)

Tänker mer och mer på min kärlek, sjukt jobbigt är de.. Saknar honom o hoppas han kommer hit snart :)

Ciao !

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart

"Have you ever tried sleeping with a broken heart,
then you can try sleeping in my bed".

Let's do it, baby
Let's do it, baby
Let's do it do it do it

Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies (yeahh)

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, only, nobody ever shut it down like you

You are the crown, you made my body feel heaven bound

Why don't you hold me, need me
I thought you told me you'd never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I knew right where I fit in
Take me, make me, you know that I'll always be in love with you
Right till the end

(Oooohhoh)
So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had
Tonight, I'm gonna find a way to make it without you





Så grym text, Saknar "M" så jävla mycket, tänker på honom varje dag..

klsaöfjalsjfalsh

OMG, idag åkte jag till skolan, kom dit var där i ca två timmar sen åkte jag hem igen. Har varit ute o gått sjukt mycket idag 25000 steg, inte dåligt :P

Jag, Cicci och Tila gick en promenad o åt en glass i solen sen gick vi en vända till o sen hem till mig, och så kom vi på att vi ville kolla en grej nere på stan så vi gick ner igen, sen satte vi oss i solen en stund och väntade på Ida,.

Så stötte vi på Mattias på vägen hem till mig igen, Tila blir ju överlycklig när hon träffar Donna, o hon försökte tutta på henne idag igen xD gulligt asså :P

Sen gick vi till vetrinären så Tila fick vaccineras så nu dröjes de ett år innan nästa gång, gott :) På vägen hem stanna vi till på willys o handlade lite gott till kvällen, Desperate housewifes och cougar town :P

Nu är cougar town på tv sen blir de en runda med Tila o sedan sängen!




Ciao !

Hola !

Har vart hos Dennis nu på eftermiddagen/kvällen! Vi satt o snacka massa o såg på tv o så. Han passade Donna också, Tilas mamma. Så Tila fick leka lite med sin mamma idag var rätt roligt o se hon försökte tutta på henne nästan hela tiden! :)
Sen kom Mattias och Micke så jag drog hem, Dennis skulle iof sova ganska så snart efter de med..


 Donna, så fin ! :)


Tila och Donna :)


Tila och Donna leker :)

Ciao !

2010-04-26

Hejsan!
Imorse låg jag o myste skit mycket med Tila, fy fan vilken mysig hund hon är asså.. Sen tog jag med henne till hundträffen så hon fick träffa massa andra hundar o leka av sig i typ en timma, hon var helt slut efter de, men sen tog jag henne på en promenad på typ 3 timmar o nu ligger hon totalt deckad på soffan, hon kommer väl inte orka gå mer idag stackarn, hehe :) Tog massa bilder på henne idag med och jag lyckades faktiskt få några bra, men hon är typ den svåraste hunde o ta kort på så man får ju typ ta tusen kort så kanske man får två bra, nää inte riktigt så illa men de känns nästan så, hon kan ju inte vara stilla i en sekund :P


morgonmys :)


 Tila bebis <3


tihi puss ;)

Jag har massa fler bilder men blir för långt inlägg om jag ska lägga in alla i samma så kommer fler nånannan gång :)

Ciao!

;)

Idag vaknade jag av att min chef smsa och sa att jag skulle jobbat idagm helt knas eftersom jag väntat sjuk länge på denna helgen just bara för jag var ledig, men men de är väl som sånt händer! Har tagit de väldigt lugnt idag, vart ute med Tila några gånger, Mikaela var med en av gångerna o så mötte vi Rebecka o Jimmy, Rebecka blev ju helt kär i Tila, tihi! Annars har jag bara slappat hela dagen gött har de vart :)

Nu ska jag snart lägga mig för kvällen, ska ju upp tidigt imorgon eftersom ja ska till skolan :(

Ciao !


Lördag

Idag var jag ganska seg imorse, men drog mig upp ur sängen o gick ut med Tila, fy fan vad jag gillar henne, världens mysigaste hund, speciellt på kvällarna o mornarna :) Underbart är de!  Men sen gick jag till Dennis hade mådde inte så bra han heller, fick tjata som fan på honom och Jesper att vi skulle gå och äta, så vi gick ner till Rådhuscafét och åt, gott som fan var de.. Vi satt där i nästan tre timmar :)

Haha ni vet Sunes sommar, hon som spelar Sunes mamma tyckte att Tila var jättefin och vi satt o små prata lite om hundar på Rådhuscafét hon var där med någon snubbe som är med i Rederiet minns inte vad han heter, Sen gick Regina Lund förbi och på ett café mittemot så satt Linus Wahlgren från Hundtricket, börjar ju undra vad alla dess folk gör i Uddevalla :S knas!

Nu är jag iaf hemma igen, jag har föreslått en tjejmyskväll idag får se om brudarna nappar på ideén :)

Ciao!

Last night!

Ja, igår var jag ju ute, sjukt kul var de och det hände massa roliga saker :)
Jag tycker det var riktigt lyckat, Premiär för Sohoclub också och det var ju lyckat för dom ;)





Girlilicious ;)

Party all night long? :)

Idag steg jag upp klockan 5:00 åkte till jobbet, var den roligaste dagen på jobbet någonsin idag tror jag, skratta från att jag börja till jag sluta, jag försökte att inte skratta men jag kunde verkligen inte sluta, och så har vi haft en humor som legat på en grymt låg nivå idag, vi har hållt på och skämtat om aliens typ, fråga mig inte varför men kul har vi haft iaf :)  Efter jobbet åkte jag o hämta min studentmössa!!!! Så jävla nära nu :) och när jag kom hem till mamma så bråkade vi men vi redde ut de ganska snabbt, bra tycker jag! På vägen hem till mig stannade jag till på torp och köpte hårfärg så nu är jag nästan svarthårig, snyggt tyvker jag att de blev iaf :)
Var och hämtade Tila för en stund sen, har saknat henne sjuk mycket, Therese och Denice har passat henne sen igår, men hon hade lekt bra med Nikita inte lika bra med Mischa men de hade gått bättre för varje timme typ o de är ju bra, Nu sitter jag hemma o förtaggar, förtillfället ensam för Ida och Elina missade bussen så har jag bjudit hit Therese och Denice också får se om någon kommer :P Girlpower !! ;) Nää nu ska jag ta o göra mig i ordning de allra sista, Ha en grym kväll/natt! Ses i dimman!

Ciao !

Fuck the system?

haha inte så illa som de låter, bara en bra låt med showtek :P
Hitills så har jag varit med Cicci, hon lämnade fyra par skor till mig som jag glömt hos henne :P härligt :) sen gick vi på stan en sväng, jag köpte några ljuslyktor så jag kan få de lite mysigt här hemma :) Sen gick jag o sola, gott som fan! På vägen hem Handlade jag lite o när jag kom hem var Tila as glad, kul med ett sånt välkommnande :P
Sen tog jag o Mikaela o gick en sväng med Tila o nu är jag hemma igen, men ska alldeles strax gå till Therese så Tila får bekanta sig lite mer med Mischa och Nikita eftersom hon ska vara med dom på lördag :)

Ciao!

Weah!

Scholololo !
Idag har jag gjort massor med saker, städat, tvättat, diskat och möblerat om! Sen så har jag träffat Therese, väldigt trevlig för de var ett tag sen nu.. Sen var jag och Ida på westcoast o sola, härligt som fan var de :) Jag har inte varit ute så mycket idag för Tilas tassar är lite skadade :S plus att de har snöat och regnat massor.. Förut gjorde jag god kyckling också.. Försökt att umgås med Dennis men han somnar ju hela tiden, latmasken så de blev inget med de. Funderar på att sola två-tre ggr i veckan nu fram till sommarn så man är lite "grund" brun:P de låter väl bra? Juste, jag har ringt vetrinären idag med, Tila ska få sin andra vaccination nästa vecka :) Jag badade henne idag med,  tror hon gillade de för hon rörde sig inte en mm när jag duscha henne :P Härlig vovve :)

Nu ska jag o Tila strax gå och lägga oss o somna framför tven som vanligt xD Ha en trevlig kväll!







Ciao !

whop whop !

Så min dator pajade i onsdags, men nu äntligen fungerar den igen, har egentligen inte gjort ngt för att den skall fungera igen men nu funkar den iaf :) knas de där :P
Så igår hade jag en gammal vän här hemma o vi såg på Paranormal activity, o jag som hatar skräckfilmer, haha bra val där ;) nää men den ar bra, läskig som fan.. Haha jag rös så mkt att jag hade tårar i ögonen xD Kul vare :P

I onsdags så köpte jag ju min lilla hund, Tila heter hon, as söt o as mysig.. Tur att jag hade henne inatt o krama om efter o ha sett den läskiga filmen, kul också att hon är morgontrött får nästan dra ner henne från sängen för att vi ska gå en morgonpromenad. Men de är charmigt :P

Nu väntar jag på¨att Mikaela ska pallra sig hit, fast nu tjatar hon om att hon vill dra till torp men vet inte om jag vill lämna Tila ensam ännu .. hmm får se om hon kommr hit eller om hon åker ensam till torp, annars ska jag ut o promenera med Tila :)



Ciao !

Tv-kväll !

Tisdagar är den ända kvällen i veckan jag sitter bänkad framför tven, daiting in the dark, desperate housewifes och cougar town.. haha desperate housewifes visas nu, de är ju bara bäst alltså :) Längtat sjukt mycket till imorgon då den lilla rackaren är här o myser med mig plus mina två små syskon Sebastian och Tilda.. De ska bli trevligt :)

Idag då? Joo idag har jag vara varit hemma, har varit ute ganska mycket med Diva, en hund hemifrån mamma.. Var hos Dennis en sväng förut med o tjöta lite, ska kanske träffa honom senare igen, kul att man har trevliga grannar :) Men nu är snart pausen slut så nu återgår jag till tven igen!

Ciao ! :)

happy happy !

Oj oj oj, länge sen nu, men nu har jag flyttat till Uddevalla :)
Jag har fått de ganska fint här i lägenhten nu.. Och imorgon eller på torsdag så ska jag hämta den här lilla rackaren :)
 

De ska bli riktigt riktigt kul :) plus att imorgon kommer Sebastian och Tilda hit o hälsar på o dom stannar till på fredag :) de ska också bli kul, ska bli intressant o se om dom vågar vara här :P

Ha de bäst ;)

RSS 2.0