2011-07-31

img_3227 (MMS)

Så de senaste dagarna har varit sjukt varma, inte för att man ska klaga men, de har varit jätte jobbigt för Liam, han har fått massa värmeutslag, stackarn! Igår åkte vi in till Uddevalla o kollade fjorden lite, mötte upp Cicci o Emelie o vi gick o kolla lite, sen drog Emelie. Jag, Cicci & Liam drog till skeppan o satt där ett par timmar, riktigt mys faktiskt åt lite glass o så med, sen gick vi tillbaka till fjorden igen o lyssna på en del som uppträdde :) runt halv åtta drog vi hem till Cicci, o Linda och Emie kom sen då drog vi till köket och åt god mat :) P var där, så snacka lite med han o han var så trevlig ! Älskar även personalen på köket, så jävla trevliga :) Nu ligger jag o myser med Liam, som vanligt sover han på min mage :) Ni får ha en trevlig dag alla!


2011-07-27

img_7649 (MMS)

Igår var BVC sköterskan på hembesök i lillkillen hade gått upp 120 gram så nu vägde han 3710 gram! Känns sjukt att mäta vikten i gram och att de i den åldern har stor betydelse bara några gram hit o dit men men så är de ju :) Idag har vi inte gjort så mkt, vi åkte hem till familjen o va där typ hela dagen, åt middag i bara myste :) Funderade på att kolla in fjorden lite men får se, gör de kanske nåndag iaf, nu vakna lillkillen o vill ha mat så sov så gott :)


2011-07-24

img_8949 (MMS)

Plutten har sovit i sin vagn en stund, så jag har kunnat greja lite, tvättat mig, diskat o plockat undan lite :) inte så lätt att göra ngt när pluggen helst sover på mig, så en timmes sömn i vagnen då får man allt passa på :) nu börjar han nästan vakna till igen så mer hinner jag nog inte göra :P De skulle vart trevligt om jag hade hunnit gå till affären, men de är upp till plutten, om han är glad eller ledsen, glad hoppas jag :) Nä nu får jag allt passa på o greja lite till innan plutt vaknar helt o hållet :)


2011-07-23

img_4740 (MMS)

Igår var ingen bra dag, Liam hade ont i magen typ hela dagen, ingenting jag gjorde var bra så till slut kom mamma och hämta oss o så tog dom Liam en stund så jag fick sova :) sen så sov vi över där skönt, fick sovit lite bättre :) Idag kom Cicci o hälsade på :) jättetrevligt var de i hon stannade hela dagen :) Nu ligger jag o L o softar framför tven, riktigt myyys :) Ha en trevlig kväll !


2011-07-21

img_5503 (MMS)

Idag har varit en jätteskön dag, vi har gjort absolut ingenting, legat på soffan i myst hela dagen :) På eftermiddagen kom hela familjen o vi åt middag här hos mig o ikväll kommer P igen :) Ha en trevlig kväll !


Bvc

img_0950 (MMS)

Var ju på BVC idag o han vägde precis lika mkt idag som han gjorde när han föddes, 3590 gram inte ett gram mer eller mindre :P Och hon sa att så stark som han är i nacken nu brukar dom vara först runt en månad så han är stark min bebis :) Åt middag hos familjen idag, o nu sitter vi här o ska snart åka hem, P kommer sen också, trevligt :) Ha en bra kväll !


2011-07-20

img_0412 (MMS)

Idag är Liam en vecka redan, sjukt vad tiden går fort när han väl är ute :) Jag måste ha fått den snällaste och finaste bebisen i hela världen.. Han sover jättebra på natten o låter mig sova, han vaknar får mat o somnar om.. O han är bara världens mysigaste o de är ren lycka att ha honom i min famn :) Om några timmar ska vi till BVC ska bli kul o se om han har gått upp något han äter ju jättebra så de borde han ha gjort :) Nu ska vi mysa ;)


2011-07-19

img_4205 (MMS)

Hänt mkt den senaste veckan o jag kan knappt förstå att Liam redan är 6 dagar! Förra tisdagen började jag få värkar och jag hade en förlossning som vara i 36 timmar, i 36 timmar låg jag med värkar med 2-7 min intervaller och till slut så föddes den bästa, min lille Liam. Det går inte att beskriva känslan, han är de bästa jag gjort helt underbar :) På fredagen fick jag åka hem o på kvällen kom morbror o kusin o hälsa på, dom sov hos familjen så på lördagen kom morbror en sväng till o hälsa på när han hade åkt tog de bara en timme innan moster o hennes kille kom o sen kom hela familjen :) På söndagen var de ganska lugnt P kom o hälsa på och stanna över natten o igår åkte han hem strax efter han åkt kom mormor o minsta moster o hälsa på! Och idag har familjen vart här så jag har storstädat och tvättat o grejat hela dagen, och imorgon ska jag till BVC med lillen. Sen hoppas jag att jag kan få några lugna dagar, klart de är roligt med besök men jag hinner inte riktigt återhämta mig från förlossningen om de ska fortsätta i detta tempot minst en vilodag skulle göra gott! Men nu ska jag förflytta mig o Liam till sängen! Godnatt!


Lille Liam <3

img_9581 (MMS)

Igår 15.29 föddes min lille Liam. 3590 gram och 50cm lång. Orkar inte skriva så mkt nu men de kommer :) Nu ska jag gosa vidare med min lille prins <3 Ha de bäst !


2011-07-08

Inte haft ngt speciellt o skriva om, de senaste dagarna har jag inte alls gjort mkt, mest väntat på att bebis vill komma ut men än så länge så håller han sig kvar där inne :/ Är inte så jättemotiverad till att skriva ngt, skriver nog mer när de händer ngt :) hoppas på typ inatt ! Ciao!

2011-07-01

10 dagar kvar till bf, men jag hoppas de blir mindre än så :) Lite besviken är jag ju nu för värkarna antog men hoppas de drar igång ordentligt igen, dricker så mycket av detta vidriga hallonbladstet för o få igång de fortare men känns inte som de hjälper.. Idag har vi grejat med massa, inte varit många lugna stunder o nu är jag lite barnvakt för mamma o Micke åkte till Norge en sväng :P så får se sen om jag sover här inatt igen eller om jag åker hem.. Ciao!

RSS 2.0