Finalmente

Såå äntligen har vi flyttat klart eller vi var klara redan igår men nu är i princip allt uppackat och klart, o de känns riktigt skönt :)

Lämnade in mina nycklar till gamla lägenheten igår också så nu behöver jag inte tänka på städning o sånt där för de är redan klart :)

Idag har jag mest grejat o fått mer ordning, Felicia var nere en sväng förut o passa Liam så jag kunde gå till Willys o handla, tror Liam tycker mer o mer om henne nu har ju träffat henne 3 dgr i rad :)

-E


Fredag

Idag har typ hela dagen gott åt till o packa de allra sista och flytta, tar ett till lass imorgon sen är de klart o då lämnar jag också in nycklarna till lägenheten jag har nu o de kommer vara sånn lättnad när dom nycklarna är lämnade :)

Liam har varit hur snäll som helst hela dagen, jag trodde aldrig de skulle gå så lätt när han var med men de var inga problem o när vi flytta in grejerna i nya lägenheten så passa Felicia honom under tiden :)

Idag ska jag för en gång skull lägga mig tidigt så de går fortare till imorgon för imorgon är en bra dag :)

-E


Liam Mikael Isberg

Liam är den bästa jag vet! Vi var på torp en sväng förut o han fick lite nya kläder, eftersom han växer så jädrans fort! Så han fick två nya bodys ett par byxor, ett par skor, sockar o en ny napp :)
Sedan var vi o hämta nycklarna till vår nya lähenhet, börjar flytta in imorgon, äntligen!
Jag kan inte förstå att Liam är så snäll när jag gör allt jag måste, han sitter helt snällt o bara är nöjd!

-E




Onsdag !

Liam sov dåligt inatt vilket han även gjorde igår natt men hoppas på sömn inatt iaf, han har börjat få ännu mer mat varje gång nu oh äter nu lika mkt som "över 6 månader" plus att han äter mkt oftare än han gjort innan, får se hur de slutar, han kanske blir en go liten tjockis :)

Idag var sista gången på babymassagen, fel tid för Liam när vi va där så han åt under tiden så blev inte så mycket massage för hans del! Efter var mamma här en sväng så jag fick packat ganska mycket så nu är de inte alls mkt kvar, riktigt skönt, bara tre dagar kvar nu! :)

Åh, jag beställde fina gardiner förut till nya lägenheten till vardagsrummet o köket, men de sura är att de inte är leverans fören 10! december segt o vänta, men de är iaf dom jag vill ha så får väl snällt vänta!

-E


ibland.....

Ibland hatar jag verkligen avstånden som finns, jag tycker oftast de är bra att sakna o längta efter någon för då blir de en helt annan grej när man ses igen, men de finns en gräns för hur länge man ska sakna o längta, börjar känna att min gräns är nådd, jag längtar så jag blir tokig, vill träffa P typ helst igår, men ändå måste jag vänta i nästan en vecka till o de känns inte alls bra idag, idag är längtan väldigt väldigt jobbig, men imorgon har jag fullt upp så då hoppas jag att jag inte tänker på de lika mycket..
Plus att jag nu längtar som tusan till jag flyttar o de är bara 4 dgr kvar men de känns som en evighet, ibland är längtan för mycket o idag är ibland!

-E

Morfar!

Idag var morfar o hälsa på hela dagen typ :) Han åker ju snart till Thailand o är borta i 4 månader så får passa på när båda har tid liksom :) o de är alltid lika trevligt när han är här, var ju iof ett tag sen nu med tanke på att de var första gången han träffa Liam, men vi är ändå nära varandra :)

jag börjar också bli trött på att de är så jädra "tomt" här hemma nu när jag nästan packat ner de mesta, ska bli skönt sen när jag får packa upp allt i nya lägenheten igen så de blir mera hemtrevligt !
o idag prova jag mig på att göra biff a lá lindström för första gången o de blev riktigt lyckat, jag hatar o följa recept o brukar göra som jag tycker passar mig o de blev riktigt bra, kommer dock göra en liten liten ändring till nästa gång men de var gott iaf :)

-E


Söndagsmys med Liam!

Familjelördag :)

Idag har vi var ute hos familjen hela dagen, umgåtts, käkat middag och fikat o så.
Lillebror Samuel ville följa med hem till mig o sova över och då ville Sebbe och Tilda de med, så alla tre följde med hem till mig o sover här inatt!

Så soffan är uppbäddad till sängar till Sebbe och Tilda och nu sitter vi o äter lördagsgodis och kollar på Kalle och chokladfabriken, mysig lördag :)

-E






GAAH!!!

Åh jag blir så trött på allt, så mycket snack de är alltså, blir lika förvånad varje gång jag får höra något som verkligen inte är sant o som jag inte ens hade en aning om att folk "trodde" men de är kul att folk har så lite tid att hinna spekulera fram så mycket lögner, jag förstår inte haha!
Jag tycker det är tur att jag själv vet vad som är sanning iaf hade varit jobbigt om inte jag visste de, o jag har fått höra tusen olika "historier" om en o samma grej.

De känns nästan som alla rykten fungerar som viskleken man lekte när man var liten, en börja viska ngt o så skulle man viska vidare o de var nästan aldrig samma sak som blev sagt högt sen  de var bara den första som viska som visste vad de rätta var de känns som det är precis likadant med rykten! de är en stor jävla visklek i hela samhället!

Men jag har de bästa vännerna, jag har Liam o jag har P, o dom är de viktigaste :) Får ju inte bli för bitter, haha!

-E

2011-10-21

Mysig dag har de varit, var ute o promenera i 1,5 timme med Therese, sen gick vi hem till henne o fika..
Haha Liam o Melvin var nästan inte vakna på samma gång nånting men men, så vi satt o tjötaviket somkändes som typ en halvtimme o vips hade vi tjötat i nästan 2 timmar, så jag fick vandra hem o mata Liam, o nu sitter vi o glor på tv :) Ikväll blir de att se på Idol :) så får vi se vad resten av helgen har att erbuda :)

- E





2011-10-20

Jag är ju totalt sämst på detta, men gör de iof mest för min egen skull o har inte funnits så mkt o skriva om..
Om 9 dagar blir de som en liten nystart i livet för mig o Liam, o jag längtar som tusan, annan lägenhet, annan ort, de ska bli så skönt o komma härifrån :) Så just nu ser de ganska tråkigt ut här hemma, har börjat packa lite grann eftersom jag kan inte packa allt på en o samma gång när jag ska ta hand om Liam också så de får bli lite i taget, stor lådor lite här o var o de är jätte tomt nu i lägenheten,..

Liam växer hela tiden, kan knappt förstå hur fort de går o jag undrar när de ska stoppa upp lite, för som de är nu har han i snitt växt 1 cm i veckan, o han använder nu stolek 68-74, han hinner typ bara använda sina kläder en gång o sen när dom är tvättade igen så är dom försmå, men han är så fin mitt lilla hjärta !

Dom sista 2 veckorna har jag typ sovit 5-6 timmar per dygn, jag har slutat o sova på dagarna för att somna lättare på kvällen men de går la sådär, så de resulterar i att jag bara sover 5-6 timmar per dygn o de är ganska lite när man har en 3 månaders bebis,. Jag undrar var de är som gör så jag inte kan somna för runt denna tiden 15-17 ungefär så är jag dödstrött.. aja hoppas de blir ändring på de snart :)

-E

2011-10-11

Jag är ju typ sämst på o blogga, jag har haft fullt upp typ hela tiden, eller typ :P
förra helgen när mormor fyllde år var de jättelyckat, på kvällen gick jag ut med Peter o Petra :)
Jocke passa Liam då, han sov ju hela tiden ja var borta men ändå :P
O denna helgen var Cicci o hälsa på, mysigt de. Längtar som tusan till vi flyttar nu o de är mindre än 3 veckor nu :)

- E

RSS 2.0