Gott nytt år

Gott nytt år, önskar jag och Liam <3


Woppa!

Åkte till mamma en sväng igår trots allt, skulle ta bussen från kampenhof, men när jag väl kommit utanför dörren kommer jag på att bussen ner bara går två ggr i timmen eftersom de var lördag, så enda chansen att hinna är att gå ner! Med isgata så bestämmer jag mig att gå till östra ist o ta tåget till centralen när tåget rullar in på perrongen så upptäcker jag att jag bara har busskortet med mig o plånboken med bankkortet lekte Liam med precis innan vi gick.. Fick dock löst de men fan va mycket som gick fel där på mindre en en halvtimme!

Vi åkte hem idag, Liam är inte helt frisk, jag fick någon cpåksjuka igår som höll i sig till imorse typ o lillebror hade också feber! Alla är sjuka nu ju :(

Imorgon är de nyårsafton, mina planer fick helt åt helvete så har väl en tråkigt hemmakvälls nyår iår igen :(( jävligt opepp faktiskt!


Var på gymmet en sväng igår, sen kom mina systrar o min bror, vi käka middag och hade de trevligt :) dom sov över också så de blev riktigt syskonmys :)

Idag åkte dom hem, så jag o Liam har bara tagit de lugnt, får se om vi ska åka till mamma imorgon, om Liam inte är allt för sjuk!


-*

Igår när vi kom hem så fick Liam sova middag direkt han sov i drygt 5! timmar. Han var verkligen helt slut efter allt stimm och stoj hos mamma! Jag var också rätt färdig så tog de riktigt lugnt igår!

Idag starta vi med en promenad till Willys, lättare sagt en gjort, rena isgatan ute, så de fick bli buss hem! Synd, både jag o Liam älskar att vara ute!

Sen har de vart lek o bus idag med så avsluta vi med middag!
Liam var helt slut efter idag med, dock somna han inte för natten fören för en timme sen, o imorgon ska jag dra upp honom för att ta en sväng till gymmet, får se vad han tycker om de ;)


Jul

Haft en sån jädra mysig helg med hela tjocka släkten!
I lördags hämtade mamma o Micke mig o Liam rätt tidigt, hade dock ingen aning att dom hade tänkt dra runt mig på torp i ett antal timmar! Var helt slut när vi väl kom hem!
Igår kom alla upp, mormor o alla mostrar o morbröder o kusiner! Massa folk! Så körde vi på bingo lottos uppesittarkväll, jag o mormor vann en hundring var!
När vi körde tvåans bingo så ropar syrran bingo "750,000 kontant vinst" alla sitter i chock o fattar inget alls tills mamma tio min senare inser att hon kryssat i treans bingo, jädra otur alltså :P

Idag har vart en jättemysig dag, MASSA god jul mat o jag trodde aldrig jag o Liam skulle få så mkt paket jätte fint alltihop :)

Så imorgon förmiddag åker vi hem riktigt nöjda o glada med julen :)

God jul på er allesammans ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/830261/images/2012/pic_50d8df119606ee5a94ba2277.jpg" class="image">


-*

Idag har varit en riktigt bra dag! Eller ja vi börja med att försona oss men de var rätt skönt, jag lämna av Liam på dagis o sen drog jag till gymmet, körde riktigt hårt idag - sköönt!

Sen när jag hämta Liam så drog vi till cheers en sväng - hälsa på Perra lite eftersom han inte hann kika förbi igår så fick vi hälsa på honom :)

Hemma igen så kom Felicia o Erik o hälsa på lite, Erik drog ganska snabbt men Felicia stanna en stund, riktigt trevligt! :)

Imorgon blir de gymmet igen, sen får vi se vad som händer :)


Sunday

De har varit en skön o lugn helg, i lördags var vi med Felicia och Erik en sväng, kika runt lite o så :)

Liam har lärt sig ta på sig sina skor själv, så han har sprungit runt med skorna på i en vecka nu! Och denna veckan har han härmat en massa ord jag sagt!
O om jag ger honom ngt så säger han alltid tack? De vet jag inte ens om jag lärt honom men han gör de iaf :P


Wiho

Känns som jag hunnit med så himla mycket idag! Har pluggat, vart på gymmet, myst en massa med Liam plus att vi hunnit med o baka lussekatter!
Känns bra att få saker gjort :)


()

Träffa mamma en sväng idag, känns som de var länge sen sist! Ska bli mysigt över jul med HELA familjen samlad :)

Nu har jag bara 3 dagar/3 lektioner kvar sen är de jullov :) :) ska bli så jädra sköönt :)

Var nere på gymmet förut med, känns alltid härligt efteråt, jag passa på att sola också men tror jag brände sönder ansiktet :S


😍

😍😍😍


bästa :)

Imorgon ska dom lussa på dagis, har ingen aning om varför dom gör de imorgon o inte på torsdag men men..
Var iväg o köpte en tomtedräkt till honom, såå jädra söt :)
 

*

Igår hade vi lite besök, så vi bakade pepperkakor.
Liam var dödstrött efter de o somnade på 2 sek, men när han vakna så busa han massa, tror han lärde sig ett nytt ord igår med, snarare ett namn, han gick runt o sa de flera gånger, även idag..
 
Idag var de julmarknad på torget så vi gick runt där i några timmar, Liam dansade till kören,.
Jag är så dålig på att hålla mig så Liam har hitills öppnat 5 av sina julklappar, nu måste jag hålla mig om de ska finnas ngt kvar till jul för honom..
 
 
 

Hahahhahahahha jag dör lite xD


Vinter :)

Jag älskar att snön har kommit :) jag tycker det är mysigt att se på julkalendern och jag gillar hela stämningen, dock måste jag säga att de är surt att de ska vara så svinigt kallt ute !

Liam älskar de också han vill inte gå in, o han fick åka pulka fram o tillbaka till dagis idag, som han tyckte var kul :)


Mys

Haft myshelg med min bästa :) o Cicci ofc :)


RSS 2.0