...

...


Halloween

Vart ute både fredag o lördag denna helgen, roligast var de i fredags! Trodde jag inte faktiskt men kul var de iaf :)
Igår var vi ganska utklädda, typ ingen som ens kände igen mig :)


Wiihooooo :)

Idag är en bra dag :)
Haha puss på de ;)


Bra start

Nyss fick jag ett besked jag har väntat på i över ett år, beskedet i sig är inte de bästa men att äntligen ha fått de är en sån jävla skön lättnad! Att inte behöva hålla på mer o jiddra att de är färdigt nu, thats it! Inga mer hinder lixsom så jävla underbart att ha de klart nu!

Riktigt bra start på både dagen och veckan! Gaaah jag trodde inte de skulle vara sån här jävla lättnad! Verkligen de bästa på länge!!!!!

Hoppas ni hade en trevlig helg! Puss


Fredagsmys

Skulle gått ut med C ikväll men Liam är sjuk så jag stanna hemma med honom o Kim, vi har sett på film i massor, bl.a. Lejonkungen och Liams favorit Rasmus på luffen!

Jag gjorde äpplepaj förut med som jag o Kim mumsar på nu, samtidigt som vi bestämde oss för att se på Pelle Svanslös som vi alltid gjorde när vi var små! Bill o Bull är fan roligast i hela Pelle Svanslös, dööööör lite så knäppa dom är!


yeeey

Förra veckan när jag var sjuk så kändes skolan verkligen som pesten o jag hatade att jag bara kom efter med mer och mer! Men denna veckan är jag värsta optimisten, jag har tagit reda på allt jag ligger efter med och fått koll o gjort upp med lärarna hur och när allt ska vara klart och redan nästa vecka så gör jag sista provet jag ligger efter med o då är jag ikapp sen :) asbra :) sååå man kan om man vill ;)


New

Haircolor


School

Imorse tog jag o Liam en PowerWalk på ca en timme as skönt! Solen skiner o så är de väldigt friskt ute! :)

Nu är jag på väg till skolan för första gången på ca 2-3 veckor! Äntligen friska :) men kuuul vad efter jag har kommit nu!


...

Igår var vi hos Claudia o Milton och hälsa på en sväng, jättetrevligt verkligen :)

Med tanke på medicinen jag fick så har jag sovit som en Guud :) riktigt stark är de, kände mig helt groggy hela dan igår!

Idag gick vi, Claudia och Milton till Pingstkyrkans loppis och kika lite, men de är nästan omöjligt att titta där när folket där inne praktiskt taget är galna!! Men men sen tog vi en fika på Lejas, jättemysigt så där :)

Och idag komma HELA tjocka familjen o hälsa på, jag bjöd på middag också o så, älskar när dom kommer på besök :)

Nu har jag o Kim precis sett på Johan Falk 107 patrioter! Gillar dom filmerna, o Joel Kinnaman är ju inte alls tråkig o se på ;) haha

Hoppas ni har en trevlig helg! Puss


Bläää

Fick dratt till vårdcentralen idag, o tur var väl de, jag var jättesvullen i bihålerna, halsen och hade vätska i öronen o början till öroninflammation så är väl inte så konstigt att jag inte mått så superbra de senaste dagarna! Men nu har jag fått den starkaste hostmedicinen man kan få och kortisonspray så hoppas jag frisknar till i helgen ;)

Kim kommer också, vilket är skönt så slipper jag vara själv :P


Sjuk

Faaan vad jag hatar att vara sjuk, har fått världens jävla förkylning, ont i halsen, snorar, hostar MASSA, feber, ont i bihålerna! Riktigt jävla segt!
Känns som jag missat sjukt mycket i skolan också, ännu tråkigare, men jag har ändå pluggat en hel del hemma så får hoppas de inte är så illa!


.

Haters gonna hate!


Lugn helg

Denna helgen blev en lugn helg, ganska skönt faktiskt, för jag börjar blir riktigt ordentligt förkyld :(
Flora har sovit här hela helgen, haft filmkväll både fredag o lördag! Idag var vi på överby, o jag handla alldeles för mycket, men men gott med nya saker :)

Denna veckan har jag prov i både psykologi och privat juridik, hoppas bara jag inte blir allt för sjuk så att jag ändå kan få de gjort!

Hoppas ni alla haft en bra helg ;)


RSS 2.0