:)

I torsdags gjorde jag klart de allra sista som jag hade kvar från förra terminen!
I fredags fick jag löst min praktikplats!

De mesta rullar på nu o de känns riktigt bra!

I torsdags bytte jag gym också, efter 7 år på westcoast så fick jag prova på sportlife, mycket för att dom har barnpassning, de gör de såå mycket lättare. Men har en månads överlappning nu så passa på att träna på westcoast igår, trivs egentligen mkt bättre där!

I fredags var jag o Claudia o bowla med Liam o Milton :) de var riktigt kul faktiskt!
O i lördags bjöd hon på middag :)

Idag har vi varit iväg o tränat o ska imorgon med :)

Mkt rörigt inlägg men men ;)


:S

Var ute på torp i fredags och igår för att försöka hitta praktikplats, jag visste att de skulle bli svårt eftersom jag kom in på utbildningen väldigt sent men jag trodde inte de skulle vara så här svårt! Jag har ju iof aldrig praktiserat innan så jag har ju egentligen ingen aning!

I helgen var jag med cicci en sväng i resten tog vi de bara lungt!

Nu sitter jag i skolan o väntar på att lektionen ska börja! Känns inte alls lika tungt att vara i skolan längre sen jag fick börja på denna utbildningen :) stort plus för de :)


-.-

Hade typ blivit frisk igen trodde jag iaf, igår vaknade jag med jätteont i halsen och i tre dagar har jag haft sån sjuk jädra hosta, idag har de vart värst, jag får ingen luft o hostar tills jag spyr :S inte alls så trevligt! Tycker mest synd om Liam som försökt mysa hela förmiddagen medan jag får springa mellan soffan och badrummet! Ibland hade de inte varit fel att ha hjälp med Liam, speciellt vid sånna här tillfällen! De här året har ju inte börjat som de friskaste precis men.. De är väl så de är, när man väl blir sjuk kommer allt på en gång!?


(a)

Inte läst en bok på ca tre år skulle jag tro, hade nästan glömt hur uppslukad man kan vara, så nu har jag beställt hem två till böcker dock inte i fifty shades trilogin utan, gängmedlem och pappa och kriminell :) nu ska jag bane mig läsa en massa :)


Jag föll för grupptrycket!

Och har nu köpt fifty shades of grey, börjat läsa o ja kommit typ halvvägs bara idag!


--

Denna veckan har gått sjukt långsamt, dock satt jag hemma med "W" både måndag och tisdag och bara myste o kolla Prison break.
Var i skolan hela dan igår och hela dan idag och imorgon är jag ledig igen, då blir de en sväng till torp med Cicci, hon var här förut med o ljusa upp mitt hår ännu mer! Nu känns de jättebra :)

De blir rätt lugnt i helgen, har en del planerat o andra saker bara på fundering så får se vad de blir i slutänden, bra blir de i vilket fall som helst ;)


:D

Mitt "softa" schema varade inte länge! Dock är jag så sjuuuukt glad över mitt nya, APF=praktik ska bli så underbart att slippa vara i skolan hela tiden, så nu kommer jag ha APF tre dagar i veckan o skola en dag i veckan o sen ledigt, så jävla awsome! :)

Måste dock hitta en praktikplats till v 5 typ, men de fixar sig :D


Ehoo

Måste säga att jag gillar faktiskt mitt dofta schema riktigt mycket :)


...

M = W

Såå igår hade jag och "W" Prison Break maraton typ hela dan, fortsatte på kvällen och in på natten gjorde vi..Jag försökte fixa lite mysstämning också :) o Vi satt väl uppe till en 02:00 iaf!
Och Vakna 05:30! av att telefonen ringde så W fick dra iväg en sväng!

Nu sitter vi här igen och ser på Prison Break! Liam är på dagis och jag är numera ledig på tisdagar och fredagar, Gött! ;D

Ha en bra dag!


...

Att dricka kaffe 23:30 är nog inte de smartaste jag gjort, kan verkligen inte somna -.-


Lördag!

Var en sväng på lek och buslandet japp!


:)

Cicci var här en sväng igår så hon hjälpte mig att ljusa upp håret lite granna, ska lägga i lite ljusa slingor om några dagar också så blir de nog super :)

Ikväll blir de big bang theory maraton så länge jag orkar iaf..


Omg

Verkar som om vi aldrig ska bli friska, iaf inte jag.. Har haft konstant huvudvärk i två veckor nu, kommer vara sååå glad när den släpper! Så vi har inte gjort så mkt de senaste, vart med cicci o Felicia iaf! Sen har M varit här typ hela veckan o några dagar förra veckan, jävligt bra tycker jag :)
Imorse åkte han o kommer först på söndag, :)

Denna veckan har skolan börjat igen, jag har inte kunnat vara där, jag har vart för sjuk! :(


-.-

Jag har haft sån cpseg huvudvärk i en vecka nu, den vägrar försvinna, trots jag försökt med både Alvedon och Ipren, jag somnar med huvudvärk o vaknar med huvudvärk, de börjar bli riktigt tröttsamt! :( faan va jag klagar nu men riktigt irriterande är de!

Liam har varit riktigt förkyld med en ordentlig hosta, speciellt på nätterna! Jag älskar när vi har sjukstuga! NOT!

Hoppas vi båda blir friska väldigt snart!


2 Januari 2013

Whop whop min födelsedag idag, var ganska lugnt imorse men sen förmiddags så har telefonen gått i ett av alla som grattat mig, tack alla! :)

Idag har jag bara myst med familjen o sådära, mina syskon ville inte åka hem så dom fick stanna till imorgon så nu stor de sängar lite här o var! :P

Ska förhoppningsvis ut till helgen o fira lite, om jag kan bli frisk förstås, just nu rinner på ögon o näsa o hostar jag bara lite till så kommer jag väl hosta upp inälvorna, riktigt jobbigt faktiskt men men får ta de så snart de går annars :P


1 Januari 2013

Igår vid 23 tiden drog vi till Claudia och Milton, firade tolvslaget med dom och så gick vi ut o kolla alla raketer. Tror Liam tyckte de var både kul och läskigt! Han har aldrig varit vaken så länge innan så han tvärdecka ögonblicket jag la honom i sängen, o de blev änna lite sovmorgon idag ;)

Så idag har vi chillat med Claudia o Milton, käkat middag o bara myst o umgåtts massa :)

Nu sitter jag o dricker en stor kopp te o ska för första gången försöka se sagan om ringen :P


RSS 2.0