Lördagkväll

Just nu sitter jag och tittar på miss secret agent som går på tv. Jag har haft grym träningsverk idag, det är nästan så jag börjat gråta för de gör så ont i armarna.. Jag hoppas de försvinner imorgon. Jag har suttit och grejat på photoshop i typ tre timmar, har lärt mig massor av saker. När man kan de så är det faktiskt ganska enkelt och kul. När Miss secret agent är slut så tror jag, jag ska lägga mig och kolla på desperate housewifes ikväll igen.. Snart ringer Andreas så ni får ha en bra kväll!

Andreas <3

Andreas kom till mig en sväng idag, han stannade inte jättelänge men de var kul att han kom, imorgon ska vi gå på bio, funderar på den benjamin buttom eller vad den heter. Någon som sett den? eller är det någon som vet någon annan bra film som går på bio nu ?
Jag längtar iaf till imorgon som tusan, mysa o gosa med Andreas. På måndag morgon kommer jag vakna upp brevid honom, det är helt underbart!

Idag har jag hjälpt syrran med hennes blogg, spana in på den flaws. Vad tycks? visst blev den bra!?

bebisar

Haha, jag hittade en hemsida igår om hur ens barn ser ut, min och min pojkväns, jag gjorde tre bebisar, titta här:





'

Haha, så skulle mina och Andreas barn se ut.. ;)

Desperate Housewifes

Nu ska jag ta och lägga mig och glo på desperate housewifes, den bästa serien i världen ;) Jag kan titta i timmar utan att tröttna. Längtar som sjutton till säsong 5 kommer ut på box. Btw, jag tentade av Engelska A förra veckan och fick reda på att jag fick VG, ganska nöjd ändå med tanke på att jag knappt gått kursen. I onsdags gjorde jag mitt spanska prov som vi skulle gjort innan jullovet och det gick verkligen inte bra, får hoppas på att jag iaf får G, om jag inte får G så får jag inte följa med till spanien i maj,. Ja, spanska gruppen ska åka till spanien och vara där från två till tre veckor men för att få följa med så måste man ha fått G, Skolan betalar allt. det är ju inte fel tycker jag.. Fast då ska vi plugga spanska sex timmar om dagen när vi är där nere, men lite sol och bad får man allt hoppas på att det blir.

Godnatt säger jag nu, för jag kommer nog inte skriva mer efter jag kollat på d.h.! Ha en trevlig kväll! ;)

Home sweet home

Jag kom hem för ca två timmar sedan, jag var ju och hade körlektion på körskolan idag. Det gick bra, han tyckte jag var lugn och uppmärksam. Bokade en ny tid, så nästa torsdag har jag dubbel lektion, så då ska jag köra i 1,5 timme. Jag vill ha körkort nu helst. fan vad mkt lättare allt skulle vara då. Nu sitter jag inne, men min lillebror Sebbe och lillasyster Tilda. Orkar knappt göra ngt idag har sånn jävla träningsverk. Denna helgen blir lugn, kanske blir det bio på söndag,.

Vad ska ni göra i helgen då ?


2009-01-30

Jag har inte skrivit på länge, har varit så himla trött att jag bara legat o slappat o sett på film. Vi träna bodypump igår på idrotten, de känns vill jag lova, värker i bröstmusklerna o armarna o låren,  det var första gången jag träna sen jag fick Sprickan o blödningen i ryggen. Det gjorde sjukt ont i ryggen igår men idag känns de bara lite, undrar om de har läckt helt, jag får nog åka och prata med läkaren igen för att vara säker. Om två timmar ska jag ha körlektion, jag har bara övningskört hemma innan så detta är min första körlektion på trafikskola.. Lite nervöst är de faktiskt, fast jag tycker att de inte är några problem annars. Jag hoppas jag kan ta körkort snart, det hade blivit så mkt lättare, eftersom det bara går en buss hemifrån mig så är de jävligt jobbigt om man missar den. Idag är jag egentligen ledig men ändå fick jag gå upp halv sju och ta bussen halv åtta för att jag har körlektion klockan tolv, ja ni förstår ju själva att det är ganska jobbigt i längden, så nu sitter jag i skolan o väntar, tänkte gå till körskolan nu så kan jag plugga lite teori innan jag ska köra! Jaja, jag kanske skriver sen! Ha det bra! :)

Diet, dag tre

Ja idag har det gott mycket bättre har inte varit lika trött, fast de kan bero på att jag slappat hela dagen, jag har ine varit seg utan, bara tagit de lugnt lixsom. Jag har inte varit så hungrig, och inte så tung i huvudet, kanske börjar kroppen anpassa sig, det känns mkt lättare idag, men vi får se hur det är imorgon.

2009-01-22

Jaha, jag började dagen med att försova mig, och resten av dagen har jag bara tagit det jävligt lugnt, legat och vilat i sängen och lyssnat på musik, väldigt avslappnande faktiskt.. Känns som jag är på väg att bli sjuk, yes, men men det är sånt som händer.. Jag är ledig på fredagar men imorgon så ska jag till skolan iaf, *suck* jag ska tenta av Eng A och få extra hjälp i spanska.. jippie, haha NOT. jaja Hej så länge!

Diet, dag två

Idag har varit riktigt jobbig, inte för att jag är hungrig men för att jag är så fruktansvärt trött. har slappat HELA dagen sen jag kom hem från skolan, har inte orkat nånting.. Imorgon ska jag ha idrott i tre timmar fattar inte hur jag ska orka de på ca 500 kalorier om dagen.. Jag tror verkligen inte att detta är bra, inget illa om någon men jag fattar inte hur nån kan klara av att inte äta på typ en vecka, som de finns folk som gör. efter bara två dagar så är jag helt slut.


Emilie Josephine - 2009

Little miss sleepy

Ännu en dag har gott och det är dax att hoppa i säng. Längtar som fan efter att få sova med Andreas, har inte gjort de på en vecka nu, fast de känns som en evighet.. Nää nu får jag slänga mig i sängen, skola imorgon också, 3 timmar spanska och 3 timmar företagsekonomi B *jippie* haha NOT.. Godnatt allesammans sov gott! ;)

Shopping

Idag köpte jag två tröjor, riktigt fina tycker jag:





Nu har inte jag strykt den gråa men den är fin iaf! ;)

Diet, dag 1

Ja, som jag skrev igår så ska jag testa att bara dricka pulverdrinkar i 14 dagar och idag är första dagen. Hitills har de inte vart några problem, gick igenom affären idag, visst blev man lite sugen på ngt gott men jag gick rakt förbi godsakerna, och köpte frukt och grönsaker ist. Men jag känner mig redan jävligt trött..


Ja, idag har de väl gått ganska bra, men som sagt, jag är vääldigt trött, har "ätit" två pulver drinka, en halv paprika och fyra riskakor.. Det är inte mkt energi de vill jag lova.. Har gått drygt 7000 steg idag, inte så mkt, men jag brukar inte gå så mkt,. tyvärr.. 

Är ganska säker på att jag inte kan klara detta i två veckor, är redan sjukligt trött efter bara en dag..

2009-01-20

Imorse var jag seegt som attan när jag skulle gå upp, hade först tre timmar Naturkunskap B. men de va typ bara repition så hjärnan behövde inte joba så hårt, sedan hade jag tre timmat stylist, och vi började idag med fotodesign, grymt roligt måste jag säga. på de tre timmarna lärde vi oss sjukt mkt om kameran och objektet, om ljus och sluttid.. Kul kul,  så nu ska jag öva, öva och öva, på att ta riktigt gryma och fina bilder..








Här är tre av bilderna jag tog idag, ganska bra ändå tycker jag! :)

sleepy,

Japp, då var det dags att gå och lägga sig, imorgon börjar jag på två nys kurser i skolan, ska bli roligt. Först är det Naturkunskap B och så ska jag gå en kurs som heter stylist, det är kul med lite omväxling tycker jag, och inte bara massa teoretiska ämnen. I kursen ingår, hårdesign, fotodesign, färg och stil, makeup och manikyr. Ska blir riktigt kul faktiskt, det ser jag fram emot till skillnad från naturvetenskap, fast det känns skönt att få vara med från början. Förra terminen hoppade jag ju in i allt mitt i terminen, det var lite svårt att ta igen de resten av klassen gjort på tre månader..

Men men, nu är det läggdags för mig, sov så gott ! Hörs imorgon! ;)

14 dagars diet ?

Idag när jag var i skolan så läste jag en bok av en läkare, där han skrev att han hade gett massa tips och råd till överviktiga för hur dom skulle kunna gå ner i vikt. Det var inte det hälsosammaste tipsen och råden han gav. Men han hade varit läkare länge och till slut hade han bestämmt sig för att själv testa att gå ner i vikt på exakt de sätt som han gett tips om. Hans metod var att bara dricka pulverdrinkar. Han gjorde det, i 14 dagar var det ända han "åt" dessa pulverdrinkar, dessutom så drack han vatten och kaffe och efter 14 dagar hade han gått ner 7 kg. Han hade skrivit som en dagbok som man fick följa. Han skrev sedan hur det var när han efter 14 dagar började äta helt som vanligt igen, efter bara två dagar hade han gått upp 2 kg igen. så en sånn diet håller ju inte länge, för man kan ju inte leva på pulverdrinkar hur länge som helst, han hade gjort de i två veckor och han sa det att han var helt slut i kroppen med tanke på hur lite kalorier han hade ätit. Men för skoj skull så ska jag nu testa (om jag klarar det) i 14 dagar, att "äta" dessa pulver drinkar, men för att jag inte ska bli allt för trött så kommer jag äta frukt och grönsaker också så jag får i mig lite vitaminer. Så från och med imorgon så ska jag skriva lite dag för dag hur det är och hur kroppen reagerar på att få så lågt kalori intag.

valpisar!

Vi har fem stycken super söta hundvalpar hemma nu, tysk spets är rasen, det är en grå, en creme, en brun och två svarta. Den bruna är en kille och dom andra fyra är tjejer. Se själva hur super söta dom är:





















.

Fejkade modeller och kändisar.

Nu har jag suttit och kollat på sjukt många förre och efterbilder på modeller och kändisar, och visst så vet jag att bilderna retucheras men jag hade ingen aning om hur mkt man egentligen retucherar. Jag hittade massa klipp på youtube, se själv, sök bara på: photoshop makeover så kommer de upp massa på olika kändisar och modeller, det är helt sjukt..

och jag som bara älskar desperate houswifes, och favoriten är självklart Gabrielle Solis, som spelas av Eva Longoria. Jag fick se en före och efter bild på henne, och hon såg ärligt talat hemsk ut.. De är konstiga förebilder här i världen, många försöker leva upp till ett ideal som visar sig vara total fejk!

Emilie Josephine - 2009

2009-01-19

Ja, som jag skrev igår så var jag tvungen att åka 06:50 imorse fast jag inte började fören 12:30, så imorse gick jag upp tidigt, åkte en sväng till Andreas och sedan till skolan, jag var i skolan 10:30 så jag satt typ bar och väntade på att lektionen skulle börja, och så väntade jag på några klasskompisar, men dom dök aldrig upp, så när klockan är ca, 12:45 så har inte läraren kommit än och bara fyra elever hade kommit, så jag går för att fråga vart hon är och då säger dom att hon är hemma med sitt barn som var sjukt. Kul att jag gick upp 06:00 idag för ingenting. Jag hade inte ens behövt åka till skolan idag,. Men men de är sånt som händer...

När jag kom hem så hade mamma precis hämtat Sebbe och Tilda på dagis, och Tilda har inte viljat vara ifrån mig sen dess, nu när jag gick ner på mitt rum så följde hon med, och nu står hon och tjatar och vill att jag ska gå med upp igen, så jag tar och skriver mer senare..

Kram !

It's time for bed ;)

Nu tar jag och lägger mig och glor på en film, eller kanske desperate housewifes, hmm jag får se, jag måste köpa nya filmer fast jag ska snart få O.C hela serien, haha jag är ett seriefreak, jag älskar serier, men favorit serien är ändå desperate housewifes, så gillar jag O.C, one tree hill, gilmore girls, sex and the city, two and a half men, jaa som sagt, jag är seriefreak.

Eftersom jag inte börjar fören halv ett imorgon men måste åka 06:50 för de går så lite bussar, så ska jag åka till Andreas, ska krypa ner brevid honom när han sover, hur mysigt som helst, jag har saknat honom skit mkt, fast han var här förut, han lånade en av mina datorer med sig hem, för att han ska kunna söka jobb, hoppas verkligen att han får ett snart, så kanske vi kan flytta ihop igen, saknar att vara sambo med honom.. men men, de är bra att sakna varandra också, det märker jag. :)

Aja, godnatt på er allihop !

Emilie Josephine - 2009

Jag bara älskar..

Och jag bara älskar att bli fotad. ;)

Emilie Josephine 2009-01-17


Emilie Josephine 2009-01-18

.

suck,

Jaha, imorgon börjar jag inte fören klockan halv ett men ändå måste jag åka hem i från 06:50 pga av att vi bor mitt ute i skogen, och att skolan har ändrat hela schemat, ska se imorgon om de finns någon studentlägenhet eller liknande, att komma till skolan fyra timmar innan man börjar pga att de inte går några bussar de funkar inte i längden, så jag får ta att flytta hemifrån igen ist. Känns ju inte så jobbigt denna gången för nu vet jag att jag klarar av att bo själv, eller utan mamma iaf. Fast de kommer bli tråkigt men får se, får ju kanske körkort snart så då blir de ju lite lättare för då kan jag ju själv bestämma när jag vill åka hemifrån. Hoppas att det kommer att lösa sig iaf, för jag vill egentligen inte flytta hemifrån,. Jag ska prata med min studievägledaren på skolan imorgon, hon är jättetrevlig så hon kanske kan fixa så att de blir bra iaf.. :D

Senare ska jag lägga ut lite bilder, som jag och syrran tog igår och idag, om jag orkar.. ;)

syskonen,

Jag tänkte förklara lite om mina syskon och hur det ser ut om de kan gå, iaf jag har inga helsyskon och jag har tre syskon på min pappas sida och tre syskon på min mammas sida + att jag snart kommer få ett syskon till på min mammas sida, hängde du med ? Det kanske blir lite lättare om jag förklarar om var och en,



Josefine:
Det är min äldsta lillasyster, jag har inga äldre syskon btw, iaf hon är 15 år och vi har samma pappa. Hon är jävligt rolig fast vi inte alls har samma humor och hon är ju den av mina syskon som jag är mest jämngammal med.

Här har vi henne, fast hon har blåa ögon egentligen, men på kort får hon alltid bruna konstigt nog ;)

Josefine när hon var lite mindre ;)



Eveline:

Hon är den äldsta lillasystern på mammas sida, eftersom jag bor hos mamma så har vi växt upp tillsammans, hon är 11 år och jag vet att hon ser upp till mig sjukt mkt ;)

Från i sommras ;)

Från igår faktiskt ;)



William:

Han är min ända lillebror på pappas sida, och han är tvilling med Nikolina, dom är 10,5 år tyvärr så har vi inte jättebra kontakt. Men han är en liten hiphoppare.. ;) han har tillochmed skrivit en egen låt, och spelat in den, jag hjälpte han med de.





Nikolina:

Som ni förstår är hon också på pappas sida, eftersom hon och William är tvillingar, hon är rolig och älskar att jävlas.. :P
Hon är också 10,5 men de fattar ni säkert.. Jag tycker hon är lite av en pojk-flicka..





Sebastian:

Min lillebror på mammas sida, han är nog den roligaste i familjen :D fast han kan vara riktigt jävlig, men han är 4 år och det är ganska kul för jag var ju 14 när han föddes så jag minns ju allt från när han var en liten bebis.

Här var han en liten knodd, hur söt som helst ;)



Tilda:

Min yngsta lillasyster, men hon kommer bara att vara yngst i ca fem månader till, Tilda är riktigt speciell, hon föddes med LKG och jag tyckte det var jättejobbigt i början men nu har dom rättat till de mesta på utsidan iaf så de syns inte ens. Om en månad ska hon opereras igen och efter den operationen säger läkarna att barnen brukar kunna prata mkt bättre så vi får hoppas på de, Tilda är två år btw.

Här är precis efter en av operationerna.


så här ser sötungen ut nu, som ni ser så synd de knappt..



???:

I slutet på maj eller precis början av juni så kommer jag att få en till lillebror på mammas sida.






Jag vet inte riktigt om man förstod så mkt, för mig är de ju självklart men jag vet att så är de inte för alla men jag försökte så gott jag kunde att förklara lite grann iaf.


Old pix, ;)

Jag hittade en skiva med en massa jätte gamla bilder, bilderna är minst sex år gamla, roligt tycker jag, där fanns även bilder på min lillasyster Eveline, roligt att se, eftersom alla kort vi hade från när vi var små brann upp, när vårat hus brann för ett par år sedan. synd är de, därför är det extra roligt att jag har hittat kort som är några år gamla iaf. :P


















Emilie Josephine - 2009

Desperate Housewifes

Jag undrar om de är någon som vet när säsong fem av desperate houswifes går att köpa? Jag fick säsong ett till fyra i julklapp och jag såg sista avsnittet på säsong fyra på nyårsafton. Haha japp, de tog mig alltså en vecka att se klart på fyra säsonger, som sammanlagt är 58! timmar. snacka om att jag nörda sönder desperate housewifes, men det är faktiskt den bästa serien jag vet och nu längtar jag som tusan till säsong fem går att köpa, har kollat på ginza och cdon osv men den finns ingen stans, :/





Så roligt, titta bakom ryggen på dom, dom är ju inte lite desperata ;)


Emilie Josephine - 2009

Victoria Beckhams outfits

Jag satt och kollade lite på victoria's outfits, och här kommer några av mina favoriter:


Jag älskar det hon har på sig här, ;)



Jag älskar, skinnjackan, jeansen och stövlarna!
 
 
En avslappnad men supersnygg outfit.


En till gansla avslappnad men snygg outfit.


Victoria i en babydoll klänning, som passar henne perfekt.




Emilie Josephine - 2009

Följ bloggen,

 Följ min blogg med bloglovin

Godnatt !

Nu ska jag gå och lägga mig, har försökt i flera timmar att få ordning på bloggen
men de funkar ju verkligen inte, den vill lixsom inte uppdateras efter ändringarna jag har gjort
så nu ger jag upp och försöker igen imorgon.. :P
Godnatt :)

Emilie Josephine - 2009

.,.

Här är lite bilder, gamla och nya, enjoy ;)

 


Rensa ut slaggprodukter!

Blanda 1tsk riven ingefära med 1tsk citronsaft 1tsk olivolja.

Ta denna röra  varje morgon drick ca 1 liter vatten under dagen.
Du kommer att bli mycket piggare.

Emilie Josephine - 2009

RSS 2.0