2011-08-26

img_0788 (MMS)

Veckan har gått fort, i måndags var vi inne hos Cicci en sväng som åkte till Turkiet i onsdags, trevligt var de :) I tisdags fick jag en liten kusin, liten va hon o söt :) En kompis till mig dog då också, så jävla ofattbart o sorgligt! Sinnes att två vänner till mig dött på typ två veckor, varför liksom? Jag fattar inte dom var båda alldeles för unga för att lämna oss ;/ har inte sovit så bra sen dess :/ Igår skrev jag nytt hyreskontrakt och idag sa jag upp min nuvarande lägenhet, gott nu flyttar jag snart :) Idag var det tänkt att jag skulle få en lillebror men han ville visst inte komma idag så hoppas han kikar ut i helgen iaf. Så inatt sover jag o Liam hos mamma, Liam somna i vagnen o värkar sova där inatt, de blir första natten han inte sover brevid mig i sängen, känns lite tomt faktiskt :/ Aha nu ska jag också försöka sova! Godnatt!


2011-08-21

img_1809 (MMS)

Helgen har gått förbi fort, inte mkt som hänt, jag har varit jättesjuk, idag är första dagen som börjar kännas bättre, så vi ger oss på ett nytt försök att åka in till Cicci imorgon :) Igår var de fotbollsderby Mif vs Sfc, Sfc vann med 4-2. Det var ett jädra liv massa folk o pipor o raketer o smällare sjukt för en sånn fjuttmatch men kul ändå :) Idag har Liam sovit i sin vagn i 7! timmar, han har ju max kunnat sova i vagnen en halvtimme innan tror de beror på att han idag fått sova på mage i vagnen, då sover han som bäst och de var ju riktigt tydligt idag, så jag har haft massa tid för mig själv :) men nu lyfte jag nyss över han till mig så nu ska vi mysa ;) Godnatt!


2011-08-18

img_7791 (MMS)

Igår blev de inget Uddevalla, jag vaknade upp alldeles för sjuk, har använt nässpray, strepsils, kan jang och Ipren o idag köpte jag även hostmedicin nu jädrar ska jag bli frisk!! Idag åkte vi med mamma en sväng till Uddevalla , fick köpt lite nya kläder till Liam o även ett par uggisar :) så jävla sött asså :) Nu ska vi bara vila o hoppas jag blir frisk så vi kan göra roligare saker än o bara vila :) Ha en bra dag!


2011-08-16

img_5704 (MMS)

Igår träna jag en del, hade iaf träningsvärk när jag vakna! Idag har vart lite av en städdag, jag har tvättat o diskat o städat! Var ute på en timmes powerwalk, riktigt härligt! Sen sov jag o lillen 1,5 timme på soffan också riktigt härligt :) Imorgon blir de en tur till Uddevalla o hälsa på Cicci :) Kunde ju bara önska att jag blev av med den förbannade förkylningen så hade allt vart perfekt, jaja allt kan inte alltid vara perfekt de är iaf bra ;) Ha en bra kväll!


2011-08-13

img_9052 (MMS)

Idag är det en månad sen plutten såg ljuset för första gången, det är helt sjukt vad tiden har gått fort, min lilla plutt är redan en månad lixsom, jag kan inte fatta de.. Jag älskar honom mest i hela världen och jag älskar han personlighet iaf de lilla han visat hittills, som jag älskar att han ser så himla nöjd ut när han fått mat, o jag älskar att om inget får honom till att sluta gråta så får vi sätta oss i bilen en stund då tystnar han, han helt enkelt älskar att åka bil! O massa andra personlighetsdrag han visat o jag älskar dom alla o hela honom <3 För övrigt så var vi med Felicia en stund igår, var ute på långpromenad i ca 1,5 timme minst iaf,. Sen satt vi o tjöta på bryggan en stund :) På eftermiddagen så tog jag, mamma, Liam & Samuel oss en liten tur till Norge, varför inte lixsom! Idag har vi softat hela dan typ, vi är inte helt friska, Liam är förkyld han snorar o hostar lite o jag har dödsont i halsen! Så blev en vilodag riktig mys de med :) nu ska jag försöka somna! Natti


2011-08-11

img_6444 (MMS)

Sjukt vad tiden går fort, i tisdags var de dags för ett nytt besök på BVC och även denna gång hade Liam gått upp mkt, 300 gram på en vecka :) härligt och redan är han 56 cm lång, han växer så de knakar! :P Igår var jag hemma hos mamma, moster o så var där o hon fyllde år igår med så vi grilla massa gott o umgicks o myste :) Idag har vart fullt upp, Cicci ringde strax efter tio o då var hon på väg hit :) kul! Sedan kom Johan förbi en sväng också, på tiden lixsom! Ännu lite senare så kika även Felicia förbi, imorgon ska vi nog ut o vandra lite :) höhö Jaha, nu ska jag o Liam mysa massa, ha de bäst !


2011-08-07

img_2371 (MMS)

Igår åkte vi in till Uddevalla, hälsade på hos Ida o vi var där hela dagen.. Kul att umgås :) sen var vi ute o promenera i ca 2 timmar, härligt att röra på sig.. Jag har ju inte direkt varit överrörlig de senaste månaderna! Idag när vi vakna så åkte vi hem till mamma, där jag lämnade Liam i ca 4 timmar för att jag skulle få städat o greja hemma, vilket jag fick och de känns jätteskönt att ha de gjort. Dock kändes de som att jag var borta från Liam i mer än 4 timmar, de var jobbigt faktiskt! Och även om jag hatar att erkänna de så är de väldigt tomt här nu, o de blev de när P åkte hem.. Så dumt, jag vill inte känna att jag behöver någon men trivs så bra i hans sällskap. Jaja


Enorm kärlek <3

img_4036 (MMS)

Tror inte de går att beskriva hur mkt jag älskar min son, bara av o titta på honom så fylls hela jag av sån otrolig lycka, jag är kär! Smälter totalt när jag ser på honom,. Det är sjukt hur mkt känslor man kan få för en annan varelse på så kort tid.. Han är det bästa jag gjort i hela mitt liv!! Idag då? Inte mkt, åkte till mamma imorse o va där till i eftermiddags sen har jag bara myst med Liam hela dagen :) skönt för både honom o mig att de vart lite svalare idag :) o tråkiga nyheter fick man idag också! I lördags "försvann" den nog gladaste o lättaste person jag träffat, han var en sån underbar person o man blev glad så fort man fick se honom, idag hittade dykarna hans kropp i sjön där han syntes till senast! Det är helt obegripligt att han är borta, jag ryser så fort jag tänker på de,. Kommer sakna dig, vila i frid Elis <3 Så sjukt :/ godnatt !


2011-08-03

img_2249 (MMS)

Idag är plutt redan 3 veckor, helt sjukt vad tiden går fort när han nu är på utsidan :) Igår var vi på BVC och plutt hade gått upp 360 gram på en vecka, förra veckan sa hon att han ska gå upp mellan 100-150 gram per vecka så hon tyckte de var jättebra att han gått upp hela 360 gram på bara en vecka och så hade han växt 5 cm sen han föddes, vilket också var riktigt mkt på så kort tid :) P har varit här sen i söndags också, trevligt faktiskt, i måndags tog vi de bara lugnt, var ute o promenera lite o så och igår var vi o hälsa på hos mamma :) så förut körde jag hem honom, känns konstigt tomt nu :/ jaha tur jag har plutt så jag inte är alldeles ensam! Nu ska vi mysa vidare, ha en trevlig kväll !


RSS 2.0