Gott nytt år

Nyårsafton idag o jag slår personligt rekord i hur tråkigt man kan ha på nyårsafton!

Mådde skit inatt så idag har jag tagit de väldigt lugnt o tvättat! Super rolig nyår!
O ikväll kommer jag bara vara hemma med Liam!

Gott nytt år alla!


-

Kom hem i tisdag o grymt skönt var de :) Igår åkte vi till torp en sväng men jobbigt mycket folk så blev bara en knapp timme! På kvällen börja Liam bli dålig! O inatt o hela dagen så låter de högt när han andas!

Hela familjen kom o hälsa på ett par timmar också, myys!


:)

Jag kom hem ca halv fem imorse från jobbet! O fem vakna Liam så fick ju inte sovit direkt! Men efter en stund gick de bra, sen vakna han nio igen men jag fick sovit till elva! Men sen sov jag en timme på dan också :)

Sen har de vart riktig myskväll med hela familjen ikväll, film o gott o äta o dricka :) men nu ska jag se om Liam kan somna så jag också kan få rätt dygnsrytm igen :)

-E


Juldagen

Chillidill dag typ hela dagen med massa mys med familjen <3

Men nu är de jobb som gäller, ikväll är de på Kanske i Kungshamn ;)

-E


-E




Julafton

Åkte hem till mamma igår, men innan så åkte vi till torp en sväng, o fy så jädra mycket folk de var!
Men fick iaf köpt de sista två julklapparna!

Idag vakna Liam 8.00 o ville inte somna om som han brukar, tror de berodde på att vi inte var hemma..
Så vi gick upp, runt 10.00 åt vi en riktigt julfrukost alla tillsammans o de blev ju lite trångt men mysigt iaf...
Sen så klart Kalle Anka klockan 15 o efter de åt vi julmiddag, måste säga att jag har aldrig riktigt gillat julmat men idag var de riktigt gott, jag blev så himla mätt. Efter maten kom tomten så klart, o de delades ut väldigt mycket julklappar, kul :)

Nu är jag stentrött, känner hur jag får kämpa med att hålla mig vaken o klockan är bara lite efter 20, sinnes, de blir nog att lägga sig tidigt idag!

-E

Dan före dan före doppare dan!

Gick ner på stan vid 11 tiden o handla lite, sen så har jag grejat hemma o fixa mat, o Felicia o Erik åt här idag :) sedan kom hela familjen o så...

Detta är första julen på länge jag verkligen sett fram emot, har köpt ovanligt många julklappar o förberett mer än nånsin men idag så blev de sånt kaos att jag har lust att skita i hela julafton, jag har ingen lust alls längre :/
Men vi får väl se hur de blir med de

-E


;)

Idag väckte jag Liam vid 8 tiden, samma som igår, o måste säga att han gillar inte riktigt o gå upp vid den tiden, 10-11 de är mer lagom för honom ;)

Men åkte o mötte mamma på torp iaf o så åkte vi till göksäter, har aldrig vart där innan o fick köpt mig massa fina grejer!

Hemma igen o har fixat o grejat o umgåtts lite med Felicia o Erik, har precis kört dom o nu är de chillkväll med Liam :)

-E


*

Jag vakna 6 imorse, o hade så jädra ont i halsen så jag kunde inte somna om, så strax efter 8 ringde jag Felicia o bad henne passa Liam medan jag gick till vårdcentralen, satt där i typ 3 timmar, sen kom Felicia o mötte mig o vi kika lite på stan mötte upp Yasmin, de blev en liten fika!

Kika en stund till på stan o sen gick vi o snacka med Perra en stund, :) o hemma har jag o Felicia bara umgåtts!

-E


Sjuuuuuk :/

Vakna upp med halsfluss idag, jag har så ont i halsen så de känns som jag satt ett rivjärn i halsen :/ o jag har nästan ingen röst o kan knappt svälja, o att andas tyst är typ omöjligt! Idag är de klagodag typ ;)

Nää men var på BVC idag o mätte o vägde Liam o han väger nu 8725 gram o är 71,5 cm lång. Han har alltså gått upp 1185 gram på drygt en månad o växt 6,5 cm på samma tid! Jag undrar när han ska stanna upp i längd lite men de verkar inte han ha några planer på, 21,5 cm sen han föddes!

Har vart med Felicia typ hela dan, o jag har druckit 1 liter te, en halvliter kaffe + en halv liter varm oboy men inte fan känns halsen bättre för de, faktiskt bara för stunden :)
Nu är Felicia o köper lite gott vi ska tugga på ikväll :)

-E


;)

Fjärde advent idag o jag har haft en riktigt bra dag, den börja lite segt men sluta jättebra. Bara sex dagar kvar till julafton nu, myys ;)

Ha en trevlig kväll!

-E


.

Seg dag! Har varit uppe hos Felicia o Erik en sväng o hämtat lite grejer vi beställde, några "haklappar" till Liam o lite så :)

Sen gick vi till Willys o handla lite gott till ikväll :) o så har jag fått röjt undan lite, jätteskönt!

Har även fixat o ringt samtal för jobbet o så :)

-E


Fredag.

Ledig fredag, ganska skönt faktiskt, har inte känt mig helt frisk på hela veckan så de är skönt o bara vara hemma!

O jag måste skryta lite, jag gjorde fundera på o bli kock, idag gjorde jag en köttgryta för första gången o den va hur go som helst, precis som jag ville den skulle bli :) perfekt smak :)

-E


Tomten är far till alla barnen!

Ser just nu på tomten är far till alla barnen på sjuan, de är en film jag har sett runt jul de senaste typ 10 åren!
Den är ju faktiskt ganska rolig, vissa klockrena kommentarer o ett fullständigt julkaos, jag älskar de :)


Julbord

Idag har jag grejat o fått gjort köttbullar o lussekatter hela dagen till julbordet hos Felicia o Erik!

Sitter fortf hos dom nu, Liam fick somnat i vagnen så de är lätt o få med han hem snart! Det blev mkt trevligt julbord med julmat o sällskapsspel :)

-E


5 månader

Jag jobbade i fredags o lördags.
På söndag gick jag ändå upp tidigt o gjorde iordning mig o Liam o gick på julmarknad, jag gillar verkligen "gammaldags jultorg" :) de känns så mysigt, saknar snön dock!

Igår gjorde jag massa matburkar till Liam så de räcker i en vecka iaf o Felicia gjorde mat, gott :D

Idag är de exakt 5 månader sen Liam föddes, tänk så fort tiden går ändå!

O så är de lucia idag också, jag hade velat gått till kyrkan o kollat på vem som blir lucia men de är för dåligt väder för de :/


Fredag.

Idag har varit en riktigt chilldag, Felicia har vart här o ikväll ska Liam va hos Felicia o Erik för jag jobbar på köket ikväll! De ska bli kul, var ett tag sen jag var där nu! :)

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll :)

-E


...

Oj nu blixtrar de o oskar skit mycket o nära är de! Mysigt tycker jag men ska man stänga av tven då? Hmm


Yeah!

Vakna upp sjuk igår ju o de har varit likadant idag, jag har druckit liter med te :) har extra stora koppar så varje kopp rymmer en halv liter :)

Nu har Liam somnat för natten o jag sitter o ser på film med en kopp te o pepparkakor med ädelost :)

-E


Shoot!

I söndags åkte Sebbe, Tilda och Samuel med mig hem eftersom jag skulle passa dom igår! Så igår bakade vi lussekatter o hade de ganska juligt med julmusik o så! O idag har jag fått städa upp efter att dom varit här!

Imorgon kommer nog mamma en sväng o på kvällen blir de jobb igen! Känns faktiskt skönt o jobba lite grann redan, de är inte så roligt att inte jobba o bara vara hemma hela dagarna, klart man hittar på saker men de är ändå inte samma sak, saknar så klart Liam men de är bra att de är kvällen/natten för då sover ju han iaf :)

-E


E

Sitter på kanske i Kungshamn o "jobbar" inte en jävel här o iskallt är de, kommer vara blåfrusen innan jag kommer härifrån!

Igår jobba jag på butlers o de gick skit bra, så de är väl självklart att jag kommer få pisslite o göra ikväll! Jag hoppas iaf tiden går fort, så jag kommer o får sova så fort som möjligt så jag kan gosa med Liam imorgon!

-E


.

Två mega slappar dagar är vad vi har haft! Men de känns väldigt skönt, ska jobba både fredag o lördag nu i helgen så känns skönt att jag har tagit de lugnt :)

-E


RSS 2.0