Mucho

Mycket som händer nu haha hinner ju inte en sekund vid datorn typ!
Promenerat mycket de sista, riktigt skönt, nu måste jag dock ta de lugnt ett tag eftersom jag fått hjärnskakning o har dundrande huvudvärk och illamående som kommer och går! Låg inne på OBS-enheten på näl från tisdag till igår men dom hitta inget fel på mig! Liam var hos bästa Felicia och Erik!

Igår kom P o hälsa på :) alltid trevligt! O imorse tänkte jag vara smart o storhandla tidigt så de inte skulle vara så mycket folk o de var ju ganska gött! Sen åkte jag o Yasmine till torp o fick köpt massa bra :)

Höhö -E


--

Var med Cicci igår en sväng o hon gjorde lite slingor på mig, nice blev de :)
Idag var vi iväg en sväng hos mamma o hälsa på lite,.
Och Imorgon blir en bra dag, jag bara vet de ! ;)

-


Bästa helgen!

Jag har haft en såå jädra bra helg :)
I fredags så greja jag ganska mkt, var på Överby med Cicci o sen baka till Felicias kalas o grejer.
O igår var jag o Liam först på Felicias släktkalas o sen så var de fest på kvällen o så drog vi ut, först drog vi alla till butlers o jag var inne en snabbis på köket, så skulle alla till mortens så jag drog dit men då var jag där själv, för dom andra hade tydligen dragit till kullgrens, men jag hade jädrigt skoj iaf, träffa Emil o Pontus o de var ju ganska kul, roliga killar haha :P
Idag har inte vart lika kul men de är bra ändå ;)
-E

Min lilla prins


Ouff

Vart ett tag sen nu iaf! Har varit utan både telefon o dator! Har också varit sjuk i en vecka typ, förstår verkligen inte vad som hände med mitt immunförsvar när Liam föddes, jag är typ aldrig sjuk men sen han föddes har jag vart sjuk 5-6 ggr! Ganska irriterande!

Nu sitter jag på tåget på väg till Gbg, ska hämta Sackarias och mammas bil, för han fick inte vara med på sjukhuset så han får va med mig under dagen iaf sen får vi se!

O idag ska jag med Liam till BVC också, idag är han ju exakt 8 månader :)
Vet dock inte hur jag ska få ihop de med både Liam och Sackarias, kan ju inte gå med två barnvagnar direkt! Men allting går om man vill, haha!
Snurrig dag, så ha de bra ;)

-E


Long time

Länge sen jag skrev nu o de beror på att jag vart utan telefon och dator i ca en vecka men nu är allt tillbaka så nu kommer de komma updates oftare igen :)

Jobbade ikväll/inatt så kom hem för bara en liten stund sen! O fick ett samtal av en person jag inte trodde jag skulle höra ngt av någonsin igen såå hmm ?

Aja nu ska jag sova! Natti

-E


RSS 2.0