:D

Fick veta om ett prov idag och det gick sjukt bra, är asnöjd :)

Var på Ullared igår fick köpt huuuur mycket som helst! Liam får riktigt många julklappar i år!

Jag längtar riktigt mycket till snön o julkalendern o advent o allting! Tycker de är så mysigt då :)


:)

Har haft en riktig myshelg! Cicci o jag har sett film både fredag o lördag o ätit massa gott :) lugnt o skönt o mysigt :)

Igår hade jag också filmmys, inte med cicci dock ;)

Idag gick vi upp rätt tidigt, Liam skulle ta kort på dagis så lämna han strax innan 9:00! Annars brukar han inte komma till dagis fören 11 på måndagar! Börjar ju inte skolan fören 13:15! Såå idag har jag vart ute på en PowerWalk i ca en timme! Riktigt skönt, härligt väder också :)


Bildbomb

 

Sovmorgon

Inatt är första natten på ett par dagar som Liam inte vaknat o dessutom verkar han ha tagit sovmorgon, han ligger fortfarande och sover! Tror iof han behöver de, varken han eller jag har sovit så bra dom senaste dagarna, så jag låter han sova! Imorgon blir de dagis för honom o då ska han upp jättetidigt så lika bra han får sova ut idag :)


....

Hade en jävulsk natt, Liam vakna o bara skrek flera ggr, de var som han inte visste vart han skulle ta vägen, o han som aldrig får ont eller har ont de hade han inatt iaf, o jag kunde inte göra ngt!

Vi bestämde oss iaf för att åka med till vänerparken och vi hade jättetrevligt!
När vi kom hem så totaldecka vi på soffan, Liam har vaknar flera ggr nu på kvällen med o bara skrikit, han har skyhög feber som inte vill gå ner med Alvedon så de får nog bli vårdcentralen med honom imorgon, kanske är de ngt annat än tänderna? Så här ont ska han inte behöva ha isf min lilla bebis <3


Bebis

Mina lilla bebis har kindtänder som håller på att spricka igenom, han har aldrig reagerat nånsin på några tänder men nu när kindtänderna är på väg, så har han blivit jättesnorig, jätte drägglig, hängig och 40 graders feber!
Han är inte alls sig lik, han är lugn och gosig, inte alls sig själv :P

Var tänkt att vi skulle till vänerparken imorgon men får se hur Liam mår, tråkigt om han är alldeles för hängig så vi blir tvungna att stanna hemma :/


...

Ibland asså, jag förstår mig inte på vissa människor, sååå kul när allt dom säger är motsägelsefullt! Himla kul, jag skulle vilja förstå vad som försegår i deras huvuden, de skulle vara ganska intressant att få veta!
Jag vet dock att jag blir starkare och starkare och de spelar ingen roll längre, vad folk säger! Jag vet vad som stämmer och inte! Roligt o höra saker som man "har gjort" som inte stämmer ens lite, inte nånstans, har folk sååå mycket energi att hitta på så mycket, de är sjukt!

Aja tack för mig ;)


RSS 2.0