--

Jävlar vilken vecka, har typ aldrig varit så trött i hela mitt liv, så fick ryckt upp mig i torsdags iaf, o fick gjort riktigt mycket, kändes riktigt bra!

Igår åkte jag o Cicci till torp en sväng, fick iaf köpt två par jeans, gött med lite nytt :) sen hade vi en riktigt soft kväll såg på film o bara myste, såg på the blind side, den är från 09 men inte sett den eller ens hört om den men de var riktigt bra faktiskt :)

Idag drog jag o Claudia med Milton o Liam o A till lek o buslandet igen! Hästar vad dom springer runt o vad energin sprudlar :)


Va fan hände!?

Hur kallt har de inte varit idag då!? Frös ju typ ihjäl på vägen till jobbet! Heeelt sinnes kallt!

De fick iaf bli ett bad när vi kom hem, för att värmas upp lite! Sedan total decka jag en liten stund och så klart passa Liam på att göra ALLT möjligt han inte får! Fattar inte hur han hinner!

Har suttit o kollat resor, blir så jävla sugen på att dra iväg så nu tänkte jag se om de går att lösa allt med Liams pass så vi kanske kan få bokat en utlandsresa, de hade inte suttit fel iaf!


:)

Hade en bra alla hjärtans dag i torsdag! Mysig o så :) god mat, trevligt sällskap o mys :)

I fredags åkte vi till mamma, och så fick jag jobba, inte meningen men dåligt med folk så jag hoppa in! Så blev de även i lördags! Jobbade då också ganska kul då de var Tanumstrands carnevalen! Mkt med folk o roligt då!

Idag har jag varit iväg på gymmet, solat lite o så! Sen chillat med Felicia, länge sen nu så kul att ses igen :)


-.-

Igårkväll/inatt så var vi inne på akuten, Liam var såå himla dålig, han drack eller åt inte på hela dagen, trots att jag försökte med allt så vi fick åka in!

Dom hitta dock inget fel på honom, men jag var ganska sjuk de kunde dom hitta! Så vi har varit hemma hela dagen idag med, tycker de är ganska trist att bara vara hemma, tiden går så sjukt långsamt o de känns som vi typ varit hemma i en vecka! Tycker dock synd om Liam, han har aldrig varit så här dålig innan! Jag får verkligen försöka med allt för att få i honom något! Inte ens vällingen har gått :S


Sick

De var då jävlar va sjuka vi ska vara detta året! Inatt koka jag nästan av jävligt hög feber, o under dagen har jag varit alldeles yr o de svartnar för ögonen, Liam har haft feber sen i lördags! Så idag är vi hemma från dagis o praktik! Blir hemma imorgon med!

Mamma kom förbi förut med med lite Alvedon till Liam o halstabletter o lite annat! Världens bästa mamma <3

Jag o Liam har glott på Astrid Lindgren filmer hela dagen, alla tre Emil i Lönneberga, bägge Kalle Blomqvist, Karlsson på taket och Rasmus på luffen! Knasungen gillar ju inte tecknat så de är bra att de finns andra barnfilmer! Försökt se tecknat med honom flera ggr men de intresserar honom verkligen inte!


--

Hade en riktigt mysig kväll igår med H, helt sjukt vad jag trivs i hans sällskap :) tröttnar verkligen inte!

Idag drog jag, Claudia + A till torp o så klart var Liam o Milton med :) känns som vi mest gick o flumma, fick inte köpt ngt större därför! Men en skinnjacka till Liam o två munktröjor iaf :)

Sen bjöd jag hit dom på tacos o film, Liam o Milton var dock ganska galna som vanligt så blev inte så mkt sett av filmen men!

Imorgon blir de kanske vänerparken, Liam har fått feber men får hoppas den gått ner till imorgon!

Nu ligger jag själv i soffan o kikar på melodifestivalen! Tyckte nog bara första numret var bra!


*

Jag har haft de bästa två veckorna! Jag har haft de så bra, haft så trevligt, hoppas inte de tar slut, typ :)

Jag trivs verkligen med att inte gå i skolan, praktik är så mycket bättre! Har fixat så jag har praktiken 7-14 sinnes ad Liam inte tycker om att gå upp så tidigt!

Och mina eftermiddagar/kvällar har varit helt klart bäst, riktigt mysiga :)
Får dock se vad som händer ikväll, känner mig inte riktigt helt bra men..


:)

De har varit en riktigt bra vecka, med en riktigt riktigt bra helg!

Börjat på min praktik, verkar vara roliga folk där så de är chill :)
Var på "de vet du" i fredags, riktigt kul att vars ute faktiskt! Sov inte hemma heller, ganska mysigt och skönt att inte behöva vakna samtidigt som Liam dagen efter utgång :) hade en jättemysig morgon iaf!

Fick dragit iväg o fixat ett par saker igår också, och även igår sov jag borta, väldigt mysigt :) dock drog jag tidigt imorse då jag o Cicci hade planer för heeela dagen, varit en bra o trevlig dag men nu känns de väldigt skönt att vara hemma igen, o som Liam blev glad bär jag kom hem, tror aldrig han saknat mig så mkt, min lilla älskling <3


RSS 2.0