2010-12-30

De första jag gjorde imorse när jag vaknade var att ringa Cicci, så vi tog ur de absolut sista i förrådet i den andra lägenheten, ringde vaktmästarn så han kom o besiktade lägenheten direkt, hur skönt som helst att bli av med de nu.. gav ju han nycklarna så nu behöver jag inte tänka ngt mer på den över huvudtaget..
Sen käka vi lite frukost, o drog till torp, de var så himla mkt folk att jag knappt orkade gå in i affärerna men vi var inte på gina o på Hm, Cicci hittade några toppar till sig själv, o så köpte hon en födelsedagspresent som jag ska få på söndag, jag var ju med så vet redan var de är :) ngt som jag verkligen kommer o behöva iaf :) så snällt !
Sen var vi inne på maxi, köpte lite gott till ikväll och lite till på söndag,.. Så vi gjorde god mat, o satt o kolla på våran Muckshow från i nian! haha Nostalgi asså,  sen väntade vi bara på att bingo lotto skulle börja så satt vi o spela bingo lotto till kl 22, sen drog Cicci hem, o nu ska jag lägga mig o se på desperate housewives, hoppas ni haft en bra dag!

Ciao !

2010-12-29

Två dagar kvar till 2011..
Idag blev en mycket roligare dag än igår, precis som jag trodde.. Jag hade ställt klockan på tio men gick inte upp fören elva, duschade o gjorde mig iordning lite, käka frukost o sen drog jag ner till cheers o snodde Perra från jobbet en stund, vi gick till Lejas o fika lite, riktigt trevligt vare, han är snällast :) Men vid tre var han tvungen att gå o jobba igen men precis 5 min innan hade Cicci kommit till Lejas med några små filurer så jag satte mig med dom o sen följde jag med hem till Cicci en sväng, senare hjälpte hon mig att flytta de allra sista grejarn ur lägenheten, fy fan va skönt de kändes måste ja säga.. Nu tänkte jag bara softa framför ngn serie resten av kvällen :)

Ciao !

2010-12-28

Heej!
Idag har jag vart med Felicia, vi var nere på stan en sväng o fixade lite grejer.. Gick in på cheers o hälsade på Perra, snällare än han finns inte :P Sen har jag typ bara varit hemma o kollat på Desperate Housewives, började se från säsong ett igen o nu har jag ju ända fram till säsong sex så jag har o göra ett tag :)

Imorgon blir en mkt roligare dag, de känner jag på mig ;)
Men nu ska jag lägga mig i sängen o fortsätta se lite på DH o försöka sova :)

Ciao !

...

Så den här dagen känns som den varit två dagar, har hunnit med så mkt, städade ju andra lägenheten, sen har jag varit med Felicia i flera timmar o de va länge sen, kul o prata ikapp allt man missat lixsom, o vi har ju alltid ändå tusen saker att prata om. Vi satte å en film o försökte se på den gick väl såder, vi prata oss igenom i stort sett hela filmen, men har man mycket o prata om så har man :)

Nu gick Felicia alldeles nyss, o jag hoppa i sängen, ska försöka sova men jag somnar ju så sjukt sent nu för tiden, typ tidigast jag kan somna är vid två ? somnade halv sex här om dan, känns ju såder :/
Men men får ge de ett försök iaf!

Ciao !

2010-12-27

Heej!
Igår åkte jag hem från mamma, skönt måste jag säga att komma hem o få ha mina grejer runt omkring mig, känns mer avslappnat så, borta bra men hemma bäst, stämmer verkligen :)
När jag åkte till mamma så var de väldigt brottom så jag hann inte diska eller ta ut soporna eller nånting innan jag åkte så igår när jag kom hem lukta de lite surt här hemma så jag började direkt städa o diska o de blev skinande rent, o när jag vaknade imorse så bestämde jag mig för att ta tag i att städa den andra lägenheten, den måste ju vara städad o klar innan fredag så, nu är de bara toagolvet kvar där borta, känns as skönt att få de gjort, o de kommer kännas ännu bättre när jag lämnat över nyklarna till vaktmästaren :)

Nu ska jag ta de lite lugnt en stund o se vad denna dagen bjuder på :)
Ciao !

2010-12-25

God kväll !
Idag har de inte hänt mkt för fem öre, fortfarande kvar hos mamma, skulle åkt hem egentligen men de blev lite ändrade planer :/ Jag har varit hel ensam här hemma hos mamma hela dagen för resten av familjen var uppe hos Mickes föräldrar minns inte vad de heter där dom bor, långt är de iaf.. Så jag har tagit de väldigt lungt, legat o kollat på Grey's anatomy nästan hela dagen, sen har jag suttit o kollat på resor är grymt sugen att åka utomland till våren :) får se om de blir av..

Nu tänkte jag gå o lägga mig o se på film o somna :)
Hoppas ni haft en bra dag !

Ciao !

God Jul !

Tänkte börja skriva lite granna här igen tänkte jag, mest för min egen skull faktiskt..
Denna veckan har jag varit hos mamma hela veckan typ, dom hämtade mig i måndags o sen åkte jag med dom hem, ganska kul faktiskt att vara med familjen, men jag har vant mig ganska mycket vid att vara själv så när de är tre barn under 6 år då blir jag ganska trött kan jag säga, helt slut är jag faktiskt :P

I onsdags var jag ute med Sebastian o Tilda o åkte pulka, dom tyckte de var jätteskoj :P
o igår så spelade jag o mamma bingo lotto, de var sjukt länge sen jag gjorde de, men de var rätt trevligt, bara jag o mamma, de var länge sen, fast samuel var ju vaken o med förstås men han märks ju knappt o man kan ju ändå prata helt som vanligt :)

Jag ska väl stanna här till på söndag eller måndag misstänker jag, börjar dock bli ganska rastlös nu.. Är väldigt glad att jag inte bor kvar hemma måste jag säga :P

Ciao !

RSS 2.0