2011-06-30

Ingen bebis inatt, men värkarna är fortf ihållande så kan ju hoppas han kommer idag eller åtminstone inatt :) Skulle faktiskt kännas helt okej för inatt fick jag sovit hyfsat bra iaf om man jämför att jag de senaste nätterna har jag bara sovit 4 timmar per natt o inatt fick sova 7 timmar är bra framsteg :) Idag ska jag ta det väldigt lugnt o bara hoppas på att de drar igång ordentligt så bebis kommer nångång :) Ciao!

2011-06-29

img_3710 (MMS)

Inatt fick Micke komma o hämta mig runt tre tiden för jag hade sånna jädra värkar, så fick sova hos familjen inatt ist o idag fick mamma köra mig till mvc o allt var bra efter de har jag haft värkar med 20-60 min mellanrum så nu verkar de som de är på gång lite grann så får se om de kanske blir näl inatt :) ingen blir iaf gladare än jag om de skulle bli så :) Har även vart på stranden i några timmar idag, riktigt varmt ute o skönt i svalka sig i sjön :) Nu ska vi gå ut o ta en liten promenad !! Ciao!


Tisdag

Gud vad jag måste lära mig att gå o lägga mig tidigare, går o lägger mig runt 2.00 varje kväll o vaknar runt 6.00 varje morgon.. Så jag är så sjukt trött på dagarna att jag knappt orkar tänka o så fattar jag inte varför jag är så trött, så ngn ork till att färga håret igår fick jag inte men ska se om jag får någon ork till de idag.. De är ju ganska fint väder ute idag synd bara att de blåser, jag har lite saker jag skulle vilja få gjort, blir så trött för jag inte tar tag i de o bara gör de, men får skylla på att jag knappt sover, så tänkte faktiskt ta o sova lite nu om jag lyckas somna.. Skriver kanske sen :) Ciao !

2011-06-27

img_5539 (MMS)

Idag så sov jag ganska så länge, åkte till torp nästan direkt o mötte Cicci och Linda.. Så gick vi där en stund :) sen åkte vi vidare in till uddevalla, jag släppte av dom för att åka till mvc, allt verka bra som vanligt.. Sen mötte jag upp Cicci och Linda igen så gick vi en stund på Kungsgatan.. Jag åkte dock hem ganska snabbt, pallade inte gå så mkt pga foglissningar .. Så handla jag en del på Willys innan jag åkte hem o nu chillar jag bara, ska se om jag får ngn ork till o färga håret :) ha en trevlig kväll ;)  Ciao !


2011-06-26

Söndag idag, också 15 dagar kvar till bf, känner mig inte riktigt lika otålig längre men han får fortf gärna födas tidigare :) Men har en del jag vill hinna med innan som jag ska försöka göra klart imorgon och på tisdag :) idag har jag verkligen gjort minsta möjliga, fått upp en spegel på väggen men de är väl i princip allt :P Såg på pretty little liars förut och de kommer jag fortsätta se på, väldigt spännande faktiskt :) Nu ser jag på ett galet program, extrema pudlar och de namnet är verkligen helt rätt för detta programet :/ Men men nu ska jag fortsätta med att göra ingenting :) Ciao !

Lördag !

img_7858 (MMS)

Igår i Lysekil :)


2011-06-25

Kvällen igår var trevlig, jag åkte hem från familjen runt 24 tiden. Jag var super trött så jag somna ganska omgående efter jag kom hem. O runt 7 tiden imorse ringde Andreas och ville ha skjuts till Lysekil, så jag åkte till Munkedal och hämta honom och två till och åkte till Lysekil, där satt vi på en brygga i ca två timmar sen fick jag få in dom i bilen eftersom dom decka allihop och vi åkte till Munkedal igen, skratta så mycket på vägen hem så jag trodde jag skulle kissa på mig.. Men nu är jag hemma igen, får se vad som blir av denna dagen.. Juste ska lägga upp bild sen på hur fint de var imorse i Lysekil ;) Ciao!

2011-06-24

MIDSOMMAR :) Så då är det midsommar idag och efter typ tre samtal med chefen så ringde hon och sa att jag fick vara ledig idag, rätt skönt faktiskt :) Just nu är jag hemma hos mamma o firar midsommar med hela familjen, mys.. Vi har ganska nyligen ätit massa god mat och jordgubbar med grädde tror dock inte grädde var så bra för mig att äta fick typ halsbränna direkt, men nu får firandet fortsätta :) Ha en trevlig midsommar allihopa :) Ciao!

2011-06-23

I måndags fick jag hem vagnen, den var precis som jag tänkt mig, vit och blå.. O igår var jag o mamma o samuel på ikea en sväng, fick köpt de mesta jag ville ha, gott o få ordning mer o mer här hemma, finns inte så mycket att klaga på just nu.. O att min sista jobbdag skulle varit i fredags var ju inte så nu iaf, ska jobba både ikväll och imorgon kväll.. Får se om jag orkar detta, tur att jobbet inte är så ansträngande :) men nu är de ju bara 18 dagar kvar så de är klart att det känns i kroppen.. Men men nu ska jag vila mig så jag iaf orkar jobba ikväll :) Ciao!


2011-06-17

Gick upp runt 8 idag, fick väckt Tilda o ganska direkt åkte vi hem till mamma, sen åkte, Jag o mamma, Tilda o Samuel till öppna försk, de var sista dan idag nu innan sommarn.. Runt 13 tiden åkte vi hem o jag la mig o vila direkt, har fått ondare o ondare varje dag sen ja ramla så behövde ligga ner, Vid 14 tiden ringde Carina, och jag ska jobba i Lysekil ikväll så de blev visst inte sista dagen förra lördagen, Men tror faktiskt att idag blir min sista jobbdag/kväll.. Börjar kännas lite tugnt att jobba nu faktiskt, är ju bara 24 dagar kvar till Bf.. :) Men men nu ska jag chilla o göra mig klar tills jag ska åka ! Ha en trevlig kväll ! Ciao !

2011-06-16

Hade sovmorgon idag, riktigt skönt, vaknade vid nio typ, så jag sov ju ändå inte så jättelänge :-P runt 14 tiden åkte jag till mamma, sen grilla vi hela familjen, mys :) sen färga jag Evelines utväxt, känns bra att de verkligen uppskattas :-S hmm.. Tilda följde med mig hem sen o nu sitter hon i badkaret o har jättekul, blir ju extra speciellt när dom inte har de hemma :) sen ska hon lägga sig o jag ska chilla framför tven :) Ciao!


2011-06-15

Lång dag idag, börja med att åka till tandläkaren, o de såg ju bra ut :) gick även en stund på torp efteråt med mamma och S.. Köpte jättefin klänning till T också :) hon blev jätteglad hon älskar ju klänningar.. Sen har dagen rullat på bra, har hunnit och orkat färga min utväxt också, gott o bli av med din, var iof inte mer en max en cm men ändå :) o nu ska jag chilla framför tven resten av kvällen, o imorgon är de sovmorgon :) ha en bra kväll! Ciao ;)


2011-06-14

Idag vaknade jag som en ny människa, jag har inte sovit så bra som denna natten på flera veckor, ingen halsbränna och inget ont i magen :) nästan direkt åkte jag hem till mamma, passade S medan hon körde dom andra till dagis plus att att hon var på mvc, så jag överraskade mamma med att ha total städat hela bottenvåningen :) o om tio minuter ska jag försöka ordna en annan överraskning för henne :) min hyresvärd har vart här idag och mätt mina garderober så snart får jag hyllor så lillkillens kläder inte behöver ligga i lådor:) fick också godkänt av honom att sätta upp en vägg här i lägenheten så snart blir de en tvåa ist för etta, gott, eftersom den ändå är väldigt stor som etta :) nä nu ska jag greja lite,.. Ciao!


2011-06-13

dsc01494 (MMS)

Så sjukt störande att jag var tvungen att lämna in min iphone idag, men blir gott sen om ljudet kan fungera,. Ska se om jag orkar färga håret sen, börjar ju få lite utväxt o de gillas inte.. Vädret idag är alldeles lagom tycker jag, inte för varmt o inte för kallt.. O juste har försökt få min hyresvärd att komma o mäta garderoben så jag kan få lite hyllor så jag kan få in lillkillens kläder, ska även prata med honom om lite andra saker jag skulle vilja göra snarast men vi får se :) nu ska jag fortsätta chilla för får ju knappt sova på nätterna.. Ciao!


2011-06-13

Guud vad jag önska att det var över, att kunna ligga precis hur jag vill när jag ska sova, att slippa denna jädra jobbiga halsbränna,. Jag sover ju knappt nånting, känns inte riktigt som jag äter riktigt heller bara för halsbrännan.. Fan vad jag klagar men de är iaf sjukt jobbigt :( nu ska jag till mvc, ska förklara hur de är o hoppas hon kan göra nånting så de känns lättare för mig, sen lämnar jag in telen idag, också fett irriterande.. Sen får vi se vad dagen erbjuder, jag lär behöva vila, är sinnessjukt trött :/. Jaja Ciao!

Söndag

img_5537 (MMS)

Idag har jag inte gjort så jättemkt men jag har iaf bäddat ordning i lillkillens säng ;) så nu är de bara för honom o komma... Va hemma hos mamma en sväng också o systemåterställde hela telefonen för o se om de kunde göra så ljudet funka men de hjälpte ingenting så imorgon får jag lämna in den på tre dom sa att de tar 10 arbetsdagar innan jag får iphonen igen, gött störande, men men kan va gött o ha ljud på telen. Nu ska jag slöa framför tven, hoppas jag somnar i någorlunda tid idag för ska ju upp relativt tidigt för ett besök på mvc.. Ciao ciao ;)


Emilie

img_8215 (MMS)

Igår innan min sista dag på jobbet


2011-06-12

Äntligen söndag, jobbade ju min sista kväll/natt inatt tror jag var hemma runt halv fem imorse och har vart vaken i två timmar nu, är rätt trött ändå men känns som jag har massa att göra idag men vi får se hur mycket jag orkar.. Igår och nu är foglossningarna värre än nånsin, känna typ som något är trasigt obehagliga känsla.. Imorgon kommer antagligen Cicci hit de blir trevligt :) hopas bara jag är piggare och att foglossningarna inte är så påfrestande imorgon :P men men får se :) hoppas helgen vart bra ! :) Ciao!

2011-06-11

Idag är de 30 dagar kvar till bf, fan vad jag vill att de ska gå fort nu.. Idag har Eveline tävlat i hoppning så mamma ringde mig 10 imorse och ville har med mig som sällskap så nu kom jag nyss hem gick så jävla segt, sju timmar lixsom nu ska ja försöka sova en stund innan jag ska iväg o jobba, ska jobba min sista dag idag o de känns lite sorgligt faktiskt.. Sjukt att jag kanske inte ska jobba på drygt ett år, kommer ju bli sjukt rastlös men men kommer ju ha min lillkille att mysa med varje dag :) nää nu måste jag vila lite.. Ciao!

2011-06-10

Idag har jag vart överallt känns de som, fått fixat massa bra saker och nyss kom jag hem efter att jag, mamma & Eveline tog en tur till Norge, haha liten roadtrip så här på fredagkvällen :) Handla en del goa saker i Norge, vissa saker är faktiskt mycket billigare där, men men nu ska jag börja med min härliga slappa fredagkväll :) ciao!

31 dagar

Fredag idag nu då och idag är de 31 dagar kvar till beräknat bf, jag hoppas ju verkligen fortf att de inte kommer va så långt kvar,. Igår var en ganska stressad dag, jobbade på trägårn i Uddevalla igår kväll/natt, studentfest var de ju där sjukt mkt folk och jävlar va de va varmt trodde ett tag att jag skulle smälta bort så varmt de va.. Alldeles strax kommer mamma o hämtar mig då ska vi åka och hämta hennes barnvagn och jag ska fixa så jag får ljud på min iphone jävligt störande att inte ha ljud... Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, tror jag kommer ta de väldigt lugnt är sjukt trött efter inatt, så lite fredagsmys framför tv ikväll låter som en bra plan för mig men vi får se... Ciao !

32 dagar kvar!

Såå idag är de då 32 dagar kvar till killen ska komma, vill verkligen att han ska komma NUU!! Idag ska jag åka till Uddevalla sjukhus med lillebror så han blir av med sitt gips, sen ska jag till tanum och sen till Uddevalla igen, för ikväll jobbar jag på trägårn, känns underbart i detta vädret, jag hoppas på uppehåll ikväll iaf :) Ikväll är de ju studentfest på trägårn, hade ju varit roligare för studenterna om de inte öste ner regn då :) Nu sitter jag o Sebbe och väntar på mamma och Samuel, så vi ska äta frukost ihop, mysigt :) sen lämnar mamma Samuel här också medan hon själv åker till vetrinären.. Mycket idag fram o tillbaka men men då rullar iaf tiden på fortare :) Ciao så länge!

Dåligt med updates

Hej Jävligt dåligt med updates nu men har fortf inte fixat ngn dator men nu har jag ju iaf min iphone :) Ska fixa bilder också har jag tänkt man ser ju skillnad iaf.. Idag är det 33 dagar kvar tills lillkillen ska komma, han är väldigt välkommen att komma tidigare :) Men nu ska jag fortsätta se på tv med lillebror sov sover över idag. Imorgon kör jag honom till sjukhuset så han blir av med sitt gips.. Ciao!

RSS 2.0