Matsmältningsraketen!

Jag hittade ett recept från Anna Skipper.
På en liten "röra" som ska förbättra matsmältningen ganska mkt!

Ingefära, cayennpeppar och gurkmeja är kryddor som alla har läkande
egenskaper och främjar matsmältningen. Röran bidrar till att födan lättare
omvandlas till energi istället för fett samt hjälper kroppen att ta upp näringen
bättre. Gurkmeja skyddar levern mot gifter och sänker kolesterolhalten.


1 tsk malen ingefära
1 tsk gurkmeja
2 tsk pressad citron
en knivsudd cayennpeppar
2 tsk vatten
1 msk honung

Tag en tsk av blandningen före lunch och middag.
Kan förvaras i kylskåpet i ca tre dagar!


Emilie Josephine - 2008


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0