www.felsms.com favoriter

Till: Pappa
Sms: Nu ska du få höra en annan snuskig sak om mig, jag älskar doften av min kuk, det kanske beror på att jag är bög. Din tur?
Svar: Vad i hela friden säger du? Har du blivit helt tokig?

Förklaring: Jag och en tjejkompis berättade små hemlisar till varandra och när jag skulle skicka denna hemlis så skickade jag till pappa istället för Patricia. Pappa ligger precis över henne i telefonlistan. Jag skämdes så fruktansvärt mycket. Jag va ganska så ung då det skickades och mina föräldrar visste inte om min läggning. Idag är det såklart glömt och dom accepterar mig som homosexuell... :)

/Virre


Till: Ellis
Sms: När jag gick ner och slickade Ellis i går så tror jag fan hon hade keso i murran. Riktigt äckligt. XS
Svar: Ojdå det skäms jag för. Måste du sprida det vidare? Det var 100% inte keso

Förklaring: Inte var det meninget att Ellis med keson skulle få smset utan en polare som varit med om det mesta. Han kanske kunde förklara vad det var.


Till: Storebror
Sms: Är det du som ringer mig och viskar "vill du knulla" från hemligt nummer. Du måste säga om det är du. Jag börjar bli rädd nu.
Svar: Nej klart som fan att det inte är jag. Vad är det med dig?

Förklaring: En killkompis berättade tidigare att han hade busringt till några och lagt på. Det var honom mitt sms skulle till och inte min bror.


Till: Tomas
Sms: Sov hos Tomas inatt, han är sexig som få, helt klart va han värd en avsugning. Något han ej vet va att jag snodde en hundring i hans ficka innan jag stack... så... lunch kanske???
Svar: Hahaha, andra killar hade kanske blivit as lacka nu men du är ju skit cool. Kommer du tillbaka ikväll? Du kan få 200?

Förklaring: Ja, vad ska jag säga. Skulle skicka till min bästa väninna men skickade till självaste Tomas. En riktig tabbe av mig. Men jag gick glatt tillbaka på kvällen :)

/Nina



Till: Lillebror
Sms: Jag har hört att nunnor går utan trosor. Tänk om jag blir en sån och går med fittan bar och du blir Skotte med kuken dinglande fritt under kilten. Förstå vilket par :)
Svar: Nejmen vafan, vad är det för fel på dig?

Förklaring: Min 14-åriga lillebror fick det här smset och undrar säkert efter det vad storasyster går och har för tankar. Smset skulle till min dåvarande pojkvän.

/Sally



Till: Bror
Sms: Vill du få äran att få kuken avsugen av mig ikväll?
Svar: Nej fanimej heller! Har du blivit cp eller?

Förklaring: Det va absolut inte menat till min bror, utan skulle till min kille egentligen. Pinsamt? JA!

/Carro


Till: Annelie
Sms: Är du på träningen? Själv satt jag nyss på Annelies toa och bajja. När jag spolade så flöt en jävel upp igen och jag väntade på mer vatten i typ 5 minuter men det räckte inte till den jäveln. Den flyter omkring fortfarande. Så jag drog nu och jag kommer någon minut sent till träningen. Hälsa Drugge (tränaren) det men inte anledningen ;)
Svar: Jag väntar på nytt vatten och spolar ner skiten. bokstavligt. ;) Puss på magen

Förklaring: Skickade till en tjej som jag nyligen blivit tillsammans med. Skulle skicka till en polare som spelar i samma lag som mig.

/Lenno


Till: Lillesyrran
Sms: Nu har jag tittat på alla dina bilder, och då menar jag verkligen alla ;) Inte visste jag att du va så kåt!
Svar: Nej, nu skäms jag, jag tror jag dör men låva att inte säga något till mamma och pappa så ska jag radera bilderna.

Förklaring: Haha, mitt meddelande va menat till en tjej som jag hade sovit hos. Jag hade inte ens sett några bilder, skulle bara göra henne lite nojjig hehe. Syrran däremot har visst hemligheter, men det får hon ha för sig själv.

/Tobbe


Till: Pappa
Sms: Jag skulle verkligen vilja skrypa ner hos dig nu och göra det skönt för dig nu tills du kommer...
Svar: Inget

Förklaring: Han ropade inne från vardagsrummet "Ella, du har skickat fel haha". Ja, han hade rätt, smset skulle ju inte till honom utan till min pojkvän.

/Ella



Till: Storebror
Sms: Fan... Har så jävla lite pengar numera. Tycker du jag ska hora? Har du ingen på ditt jobb som är villig att pröjsa en 16 åring för några timmar i veckan?
Svar: Olivia.. Du är så jävla störd i huvudet. Fatta att du inte kan göra sånt heller? OCH MED MINA JOBBARKOMPISAR?! Vad behöver du pengar till, för jag kan hjälpa dig med sånna grejer vet du väl. Jag kan sälja bilen? Morsan och farsan behöver inte veta..

Förklaring: Min stackars stackars bror fick ett riktigt klantigt sms av mig häromdan. T9 är min värsta fiende ibland. Jag menade naturligtvis göra och inte hora. Han ringde och var jätteorolig och det tog mig en halvtimme att få honom att förstå att jag skrivit fel. Men det kom något fint ur det ändå. Han älskar sin bil mer än allt på jorden och var villig att sälja den för min skull <3

/Olivia




Till: Min lillasyster på 9 år
Sms: Tack för att du snaskade så skönt på min kotte igår ;)
Svar: Det va inte jag

Förklaring: Mitt meddelande skulle till min tjej men hamnade hos lillesyrran. Tur att hon är så liten och inte förstår vad det egentligen betydde.

/Rikard


Kommentarer
Postat av: Jenny

hehe! fy fan va bra ;) Skrattade så mycket så Nicolina började garva hon med ;P Fick länk till din blogg av din goa moder, kul att följa. Hoppas allt är bra i nya lägenheten och att Liam växer så de knakar, Lotta sa att han vägde runt 8 kg nu :O Nico som snart är 8 månader väger 8,7 :P



Kram på er! Jenny

2011-12-03 @ 11:09:28
URL: http://minimaxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0