update !

Jobba i helgen, i fredags på Old House Inn i lysekil :P de var rätt lugnt där !
I lördags var jag o Therese på Ikea, de var nice, :P sen jobbade jag på tanumstrand på kvällen, ganska skoj var de de sprang runt massa skottar i kilt o grejer.. Igår jobbade jag frukost på tanumstrand o sen åkte jag till stenungsund o hämta Tila var ute o gick med henne typ en timme sen gick jag hem o så kom Paw, han drog för typ en timme sen, så ska snart gå en långpromenad med Tila :)

Ciao  !

yeah

hehe har tänt massa ljus o sitter nu o väntar på paw :P i ska la ha filmkväll, nice som fan :D
hehe va typ en vecka sen han var här nu så de är nice,
haha nu kommer han :P

Ciao!

...

Jaha mina morgonar börjar se ganska lika ut varje dag, gjorde frukost till oss imorse igen, sen var jag nyss på hundträffen med Tila hon är helt slut nu :)
Har inga planer alls för dagen förutom utbildningen som jag avr på även igår, de blir intensiv utbildning så ska ha utbildning imorgon och på torsdag också.. Men de är rätt okej o va där ändå, schyssta folk lixsom :P

Ska kanske ta en promenix med Tila och Cicci senare :) Kanske ska passa Tilas två systrar, de kan bli intressant isf :P
Men nu ska jag ta o plugga lite (!) haha

Ciao!

beautiful day :)

Har jobbat i helgen därför inte haft så mycket o skriva om, men åkte hem igår, sen gick jag o kollade när Paw spela match :P gick hem o på vägen hem mötte han upp mig så jag kunde handla o så, så gick vi hem till mig o jag gjorde tacos, mys :) sen la vi oss för o se på upp men somnade båda två.. Har iaf haft en mysig morgon, jag gick o handlade frukost o gjorde iordning till oss :) sen satte vi på en film till o låg o myste till, 300, jag somnade ju såklart xD

Nu håller ja på ocg städar så där lagom kul, ska på utbildning vid fem också så ska lämna Tila till Cicci, hon passar henne under tiden :)

Ciao !


make people talk!

Haha alcohol make people talk! Kul natt inatt, Han kom hem till mig halv två inatt, aprak ! jävligt kul måste jag säga :) låg fan o skratta i felra timmar o somna inte fören halv sex imorse xD haha o jag då som inte kan sova så himla länge vaknade halv tio o kunde verkligen inte somna om, vilket resulterar i att jag är sjukt trött nu..
Gjorde även idag god frukost till oss..

Åkte hem till mamma idag eftersom jag ska jobba i helgen o de är närmre här plus att jag har hundvakt då också..
Nu sitter jag här o passar Sebbe, Tilda o Samuel o väntar på att mamma o micke ska komma hem o laga mat, är skit hungrig, sen kommer jag nog gå o lägga mig eftersom jag börjar jobba 7 imorgon bitti

Ciao!

shooot ;)

Sabina kom aldrig hem, inte va jag vet iaf, hennes mobil är död så antagligen inte.. :P
Tvär decka en si så där två timmar typ, Sen grejade jag lite..
Gick hem till Dennis o precis samtidigt som mig så kom Paw o hans kompis dit,.. Sen gick ja o Dennis till spara, när vi kom tillbaka kom vi på att vi var hungriga som tur var så hade jag allt som behövdes till köttfärssås så sprang o hämtade de o så laga jag mat till mig o Dennis.. Fan jag år så mycket så jag trodde magen skulle spricka xD
Sen såg jag o Dennis ngn sjuk film, han somnade dock men nu sitter ja hemma, ska bädda iordning lite i sängen så får jag se om Han sover här inatt igen, hade ju varit trevlig eftersom jag åker till mamma över helgen..

Godnatt !

sometime, sometime!

Igår var jag ute o klättra i bergen med Tila o Sabina :) haha lite kul var de allt, sen kom Han hit o umgicks lite, nån timme sådär, sen skulle han hem o sen träna.. Så jag var hemma typ o tvätta sen efter han hade tränat kom han igen o jag hade tagit fram lite av min romantiska sida, haha (A) trevlig var de.. Sen så satt vi o såg på efterlyst, och sen la vi oss o såg på sherlock holmes och the ugly truth, dock somna jag typ direkt men Han såg klart på båda filmerna :P

Imorse gjorde jag iordning frukost o grejer innan jag väckte honom, snäll är ja faktiskt :P Så vi käka frukost så, mys.. Sen var jag på anställningsintervju, ska börja utbildning på måndag, kul :) Sn solade jag lite o sen gick jag o hämta Tila, Han passade henne under tiden.. Mötte upp Cicci K en sväng och nu är ja hemma igen.. Väntar på att Sabina ska komma hem så vi kan gå ut i bergen igen xD

ha de så länge, Ciao !

www.felsms.com favoriter

Till: Pappa
Sms: Nu ska du få höra en annan snuskig sak om mig, jag älskar doften av min kuk, det kanske beror på att jag är bög. Din tur?
Svar: Vad i hela friden säger du? Har du blivit helt tokig?

Förklaring: Jag och en tjejkompis berättade små hemlisar till varandra och när jag skulle skicka denna hemlis så skickade jag till pappa istället för Patricia. Pappa ligger precis över henne i telefonlistan. Jag skämdes så fruktansvärt mycket. Jag va ganska så ung då det skickades och mina föräldrar visste inte om min läggning. Idag är det såklart glömt och dom accepterar mig som homosexuell... :)

/Virre


Till: Ellis
Sms: När jag gick ner och slickade Ellis i går så tror jag fan hon hade keso i murran. Riktigt äckligt. XS
Svar: Ojdå det skäms jag för. Måste du sprida det vidare? Det var 100% inte keso

Förklaring: Inte var det meninget att Ellis med keson skulle få smset utan en polare som varit med om det mesta. Han kanske kunde förklara vad det var.


Till: Storebror
Sms: Är det du som ringer mig och viskar "vill du knulla" från hemligt nummer. Du måste säga om det är du. Jag börjar bli rädd nu.
Svar: Nej klart som fan att det inte är jag. Vad är det med dig?

Förklaring: En killkompis berättade tidigare att han hade busringt till några och lagt på. Det var honom mitt sms skulle till och inte min bror.


Till: Tomas
Sms: Sov hos Tomas inatt, han är sexig som få, helt klart va han värd en avsugning. Något han ej vet va att jag snodde en hundring i hans ficka innan jag stack... så... lunch kanske???
Svar: Hahaha, andra killar hade kanske blivit as lacka nu men du är ju skit cool. Kommer du tillbaka ikväll? Du kan få 200?

Förklaring: Ja, vad ska jag säga. Skulle skicka till min bästa väninna men skickade till självaste Tomas. En riktig tabbe av mig. Men jag gick glatt tillbaka på kvällen :)

/Nina



Till: Lillebror
Sms: Jag har hört att nunnor går utan trosor. Tänk om jag blir en sån och går med fittan bar och du blir Skotte med kuken dinglande fritt under kilten. Förstå vilket par :)
Svar: Nejmen vafan, vad är det för fel på dig?

Förklaring: Min 14-åriga lillebror fick det här smset och undrar säkert efter det vad storasyster går och har för tankar. Smset skulle till min dåvarande pojkvän.

/Sally



Till: Bror
Sms: Vill du få äran att få kuken avsugen av mig ikväll?
Svar: Nej fanimej heller! Har du blivit cp eller?

Förklaring: Det va absolut inte menat till min bror, utan skulle till min kille egentligen. Pinsamt? JA!

/Carro


Till: Annelie
Sms: Är du på träningen? Själv satt jag nyss på Annelies toa och bajja. När jag spolade så flöt en jävel upp igen och jag väntade på mer vatten i typ 5 minuter men det räckte inte till den jäveln. Den flyter omkring fortfarande. Så jag drog nu och jag kommer någon minut sent till träningen. Hälsa Drugge (tränaren) det men inte anledningen ;)
Svar: Jag väntar på nytt vatten och spolar ner skiten. bokstavligt. ;) Puss på magen

Förklaring: Skickade till en tjej som jag nyligen blivit tillsammans med. Skulle skicka till en polare som spelar i samma lag som mig.

/Lenno


Till: Lillesyrran
Sms: Nu har jag tittat på alla dina bilder, och då menar jag verkligen alla ;) Inte visste jag att du va så kåt!
Svar: Nej, nu skäms jag, jag tror jag dör men låva att inte säga något till mamma och pappa så ska jag radera bilderna.

Förklaring: Haha, mitt meddelande va menat till en tjej som jag hade sovit hos. Jag hade inte ens sett några bilder, skulle bara göra henne lite nojjig hehe. Syrran däremot har visst hemligheter, men det får hon ha för sig själv.

/Tobbe


Till: Pappa
Sms: Jag skulle verkligen vilja skrypa ner hos dig nu och göra det skönt för dig nu tills du kommer...
Svar: Inget

Förklaring: Han ropade inne från vardagsrummet "Ella, du har skickat fel haha". Ja, han hade rätt, smset skulle ju inte till honom utan till min pojkvän.

/Ella



Till: Storebror
Sms: Fan... Har så jävla lite pengar numera. Tycker du jag ska hora? Har du ingen på ditt jobb som är villig att pröjsa en 16 åring för några timmar i veckan?
Svar: Olivia.. Du är så jävla störd i huvudet. Fatta att du inte kan göra sånt heller? OCH MED MINA JOBBARKOMPISAR?! Vad behöver du pengar till, för jag kan hjälpa dig med sånna grejer vet du väl. Jag kan sälja bilen? Morsan och farsan behöver inte veta..

Förklaring: Min stackars stackars bror fick ett riktigt klantigt sms av mig häromdan. T9 är min värsta fiende ibland. Jag menade naturligtvis göra och inte hora. Han ringde och var jätteorolig och det tog mig en halvtimme att få honom att förstå att jag skrivit fel. Men det kom något fint ur det ändå. Han älskar sin bil mer än allt på jorden och var villig att sälja den för min skull <3

/Olivia




Till: Min lillasyster på 9 år
Sms: Tack för att du snaskade så skönt på min kotte igår ;)
Svar: Det va inte jag

Förklaring: Mitt meddelande skulle till min tjej men hamnade hos lillesyrran. Tur att hon är så liten och inte förstår vad det egentligen betydde.

/Rikard


onsdag

Jaha, idag är jag ledig från skolan så ska bara ta de lugnt, har tvättdag idag med och så tänkte jag städa lite här hemma med, har redan hunnit diska o plocka undan så ska egentligen bara ta golven så är jag klar, gjorde de dock igår men jag gör de en gång till idag :p

Funderar också på att ta en långpromenad idag med tanke på att solen står högt på den blåa himlen :) Men ska vänta till Han vaknar o se om Han ska med :P Roligare än o gå själv, eller jag har ju Tila men kul att gå med någon man kan prata med xD

Måste bara säga att ni som inte varit inne o läst på www.felsms.com gå in o läs, helt sanslöst roligt, ska nog ta o lägga upp mina favoriter :P

Ha en bra dag!
Ciao!

2010-05-04

Igår så var jag ute o gick massa, tränade Tila lite granna, gick strandpromenaden med honom och Tila.. Sen kom han hit o sov här inatt igen :) Jag gjorde frukost, koka ägg o kaffe o duka fram allting, :P mys! Nu drog han nyss, så jag funderar på att gå en sväng med Tila, träna henne lite idag med :)

Senare kommer Ida och idag är de ju myskväll med Desperate housewifes och Cougar town :) Får se om de blir något mer mys ;)

Ciao !

dåligt :P

Nu har de varit lite dålig uppdatering här..
Men var ute i torsdags så var ganska seg på fredagen, sen åkte jag hem till mamma på fredag eftermiddag eftersom jag jobbade lördag morgon, efter jobbet åkte jag hem till mamma och hämtade Tila o sen åkte jag hem, skulle ju jobba igår morse också så Sabina kom o hämtade Tila på lördag kvällen, så var han här o han stannade ända till 02:30 typ sen skulle ja upp 05:30 för o åka till jobbet var gött seg kan man säga men men :P

Så igår när jag kom hem så hämtade jag Tila direkt o sen var ja väl hemma kanske en halvtimme sen gick jag, Dennis, Jerre och Alex ut o gick o var ute i ca 2 timmar var ju så himla fint väder :) Sen gick vi till willys o handla mat o såg lite på film.. Men Tila var rätt hungrig så jag fick gå hem o ge henne mat :) Sen kom han igår igen :) o sov här inatt! Just nu ligger Tila o snarkar i sängen men funderar på en långpromenad med henne idag är ju jätte fint väder idag igen :)


Skogsmullar !


Tila klättrar i träd !


Alex o Jerre också !




Några hade ju kul iaf :P

Ciao !


RSS 2.0