2011-01-18

blir jävligt dåligt med updates nu när jag själv inte har en dator, men så får de va! Är fortfarande i Göteborg iaf, åker hem om tre timmar ca. I Helgen var jag ju på instruktör utbildning, ganska långdraget på lördagen mycket snack o så men på söndagen var de riktigt kul, vi dansa street i 4 timmar i streck, var ganska trött sen men de var iaf kul :) Igår så var jag o Petra o hälsa på hos mormor, käka hos henne o sånt, o jag fick mina julklappa o födelsedagspresenter, lite sent kanske men har ju inte träffat henne sen i november..
Åh, fan va jag längtar till jag får flytta, vill flytta NU helst, men vet ju verkligen inte vart, har funderat lite på Gbg men får se.. Kanske flyttar ihop med Peter då om han pallar de..

see you in a bit, Ciao !

2011-01-14

Har vart mkt, nu inbrott förra fredagen därför ja inte kunnat skriva ngt, datorn blev snodd, o härom dan så körde jag i diket, jävla tur ja inte volta för de var jävligt nära..

Så jag har varit hos mamma hela veckan nu för min hyresvärd är ju segast på att fixa en ny ruta.. men om två veckor så..

Nu är Jag i Göteborg hos Petra o Peter, ska på instruktör utbildning både imorgon o på sönda, så får vi väl se när ja åker hem ! senast tisdag dock, för då är de zumba i munkedal, jag kör passet, (hjälp).. :P men de hoppas vi väl ska gå bra !

Ha de bra nu! Ciao !

2011-01-07

De får bli ett litet inlägg som hastigast, har ganska brottom,..
Har varit med Cicci hela dan idag med, fortsatt greja massa men de nya rummet, o fixat hela garderoben o allt, var på donken o köka också o så slank vi in en sväng på Åhlens där vi hitta lite saker, fint !
SÅ gick jag hem för jag ska jobba, o för 45 min så ringer en tjej, för då ska hon var amed mig på provpass idag!, så himla bra info man får på detta jobbet, så nu måste jag vara där en kvart tidigare för att visa henne massa hur allt går till o så, så därför har jag väldigt brottom, men men :P
Nu får jag springa ner till köket ! Ha en trevlig fredagskväll ;)

Ciao !

Funny times

Så nu har jag varit hel dagen hos Cicci, ganska kul ändå, vi skulle sätta ihop den jädra garderoben hon köpte o efter två timmar så hade vi fått ihop stommen, men då var de ju två dörrar kvar, o efter ytterligare några timmar så var vi väl klara, men gud vad vi satt o försökte få ihop de, o den skit bruksanvisningen,  ganska kul vi bytte håll på allt o shit, men till slut fick vi allt ihop den, as fin! Sen gjorde Johan o Kent mat, tror mest de var Johan dock men, haha så vi åt o efter vi ätit så börja vi byta rum för Cicci, o hon fick in nästan alla kläder i garderoben..
Jag fick min födelsedagspresent av Cicci idag också, mina mammatights, as gött. sen fick jag även ett par jeanstights och en tjocktröja som hon annars skulle slänga, nice för mig :)
men nu sla jag lägga mig o se på DH, helt slut efter denna dagen också.. :)

Ciao !

2011-01-06

knas dag, igår la jag ju mig ganksa tidigt för o se på DH plus för att jag var helt slut, men jag somnade aldrig, Andreas ringde, så han o wille kom in sådär vid halv tre o hälsade på, kul ändå, vi hade ofta kul förr så de var trevligt :P Nu på morgonen ringde Cicci, ska ner till henne snart för o hjälpa henne greja lite de ka bli ganska kul faktiskt :P Så får vi se vad mer som erbjuds denna dag :P

Ciao !

2011-01-05

Har varit på ikea nu, var där i tre timmar, de tycker inte jag är så länge faktiskt, jag fick mest köpt lite små saker för Cicci skulle ju fylla hela bilen med en stor garderob som hon skulle ha, men jag fick köpt lite nya glas o andra köksgrejer, massa fina ljuslyktor, och två små mattor, och en söt liten lampa att ha på nattduksbordet :) Så jag blev nöjd iaf :) På ikea bjöd Cicci på mat, as go fläskytterfilé med pommes o beasås :) o lite efterätt blev de också, as go äpplekaka med massa vaniljsås :) haha mätt o go!
De tog enormt på mina krafter att gå på ikea kännes jag, gjorde iorning massa när jag kom hem, massa saker jag också skulle gjort för LÄNGE sen men inte orkat men nu gjorde jag de o sen tvärdecka jag på soffan en stund, men nu förflyttar jag mig till sängen o glor på DH tills jag somnar, en sån plan :)

Ciao !

Hahaha ?

Igår kväll, så var jag så jävla sugen på ngt, men inte ngt flötigt, men jag gjorde iaf en as god sallad o satt o böla i mig, de är fan underskattat hur gott de är med grönsaker tycker jag !
Hade ställt klockan idag för att gå till gymmet o sola o träna lite, o när jag kommer dit så var de lite rörigt för Per så han frågade mig om jag vill börja jobba som danslärare för barn där o att utbildningen börjar nästa helg! haha jag sa visst vill jag det, bara kul ju :) Får kanske ha zumba sen också om jag tycker det är skoj o så.. Så de ska faktiskt bli kul, var ju på Arbetsförmedlingen i förgår och idag när jag kommer till gymmet så händer detta, är de ödet eller ? jaja, på vägen hem ringde jag iaf Cicci o frågade vad hon gjorde, hon ville dra ner till Ikea, så de är vad vi ska göra nu !

Ciao !

2011-01-04

Jag o Vicki kollade på desperate housewives till ca halv fem imorse, NÖRDAR !
Vaknade ungefär halv tolv, fortsatte se på DH, sen åkte Vicki hem så jag följde henne en bit till bussen..
Rebecka kom och lämnade DH säsong 3 som hon lånat ett tag så de är vad jag ser på nu :P




Graviditetsvecka 14

Bebis

Din bebis är 8 cm och väger ca 25 g. Bebisen är ungefär lika stor som en tennisboll. Nacken och halsen börjar bli så starka att bebisen kan hålla upp sitt huvud. Nu är alla kroppsdelar så pass utvecklade att man kan se vilket kön bebisen har.

Du

Nu tänjs musklerna och huden ut för att ge plats åt bebisen att växa. Om du fött barn tidigare och tycker att magen är mycket större den här graviditeten så är det helt normalt.Om du vill göra ett fostervattenprov så görs det kring de närmaste veckorna. Det uppstår en massa känslor när du är gravid. Låt din partner och de närmaste få chans att stödja dig genom att prata med dem. Be din barnmorska om hjälp, hon finns där för dig.

 

 

 

Ciao !


2011-01-03

Så idag är Vicki här, jag har vart på ett möte och skrivit in mig på arbetsförmedlingen..
Lagom skoj!
Jag o Vicki har verkligen inte gjort mkt alls idag,  typ kollat på desperate housewives hela dan..
Ska nog gå en sväng till Spara snart, o sen fortsätta se på desperate housewives :P

Ciao !

20 år !

Så idag fyller jag 20 :)
Mamma, Micke, Sebastian, Tilda o Samuel har varit här nästan hela dan o firat mig :)
Dom bjöd på lite bullar o sånt o sen bjöd jag på mat o efterätt :)
De var allt mysigt :) Sen kom vicki hit och vi har bara sett på desperate housewives, o de ska vi nog fortsätta med tror jag :P

Så hoppas ni haft en trevlig dag idag de har iaf jag haft med min familj :)

Ciao !

2011-01-01

Såå idag har varit en riktig slappar dag, haha tror de har vart de för dom flesta men jag hade turen att inte vara bakfull eftersom jag jobbade :) Min chef ringde o frågade om jag ville jobba på sjökanten, har ju inget annat för mig så de ska jag göra.. Har precis gjort mig i ordning, ska åka ute till torp där Hanna plockar upp mig, snällt av henne tycker jag verkligen, ..  Imorgon fyller jag 20!, nice, ska jobba in min födelsedag, jobbar ju till tre inatt.. Nää nu ska jag knalla ner till bussen, hoppas ni haft en bra start på de nya året !

see ya later !

Gott nytt år !

Så då var de 2011 nu då, trevligt !
Idag har dagen varit väääldigt lång, började med att jag fick skynda mig för att åka till mamma, sen så gixk tiden sjukt långsamt ett tag men käkade iaf god middag hemma hos mamma med hela familjen, trevligt, sen så skulle jag åka o jobba o så kom jag på att Hanna skulle jobba på sjökanten så mamma fick köra mig till Lysekil, de var heelt fött på old house, stog ute på torget vid tolvslaget massa små ungar överallt, fick sluta halv två så då drog jag vidare till sjökanten för att vänta på Hanna hon sluta inte fören tre, o nu kom jag nyss hem, tänkte glo lite på desperate o försöka somna !

Gott nytt år, alla !

RSS 2.0