Fyyy

Haft en helvetes natt, sovit max en timme, Liam har spytt sådär 12-13 ggr så de har inte blivit någon sömn!
Vi har suttit uppe o sett på alla Emil i Lönnerberga filmerna och alla Kalle Blomqvist.. ZzzZzZzz Dessutom har han spytt ner sängen, soffan typ alla handdukar vi har så nu ska jag tvätta allt också, tur jag fick tvättid idag så de slipper bli liggandes, dock känner jag mig inte så jävla pigg på att tvätta eller ens röra mig idag!

Har som tur är himla bra vänner! Så Felicia handlar för oss idag, så jag slipper dra ut Liam och mig själv för den delen är alldeles för trött idag!

Nu har han dock inte spytt sen 5 imorse så får verkligen hoppas de inte blir mer!


...

Vissa dagar är så knepiga, idag tex har jag gått runt och saknat alla så sjukt mycket! En person extra mycket! Trots att jag senast träffa vissa av dom igår!

Jag verkligen hatar att sakna nån så sjukt mycket speciellt när man inte vet när man får ses nästa gång! Saknaden kan verkligen bli tung asså o idag är en sån dag när den har varit extra tung!

Skulle bara vilja krypa upp i hans armar o ligga där till jag somna, vakna upp i hans armar o inte behöva stressa iväg! Fy för saknad asså!!


:)

Jag har verkligen skärpt till mig denna veckan, promenerat en hel del varje dag! Dessutom måste jag säga att jag har så himla kul på min praktik, inte för stället i sig kanske men för människorna där! Idag fick jag även veta att jag kommer jobba där i sommar, kommer log bli bra :)

Nu väntar jag på H, vi ska ha mysig middag o filmkväll, verkligen mys!


:)

Gick strandpromenaden idag o myste till de lite med fika! :)


...

Det är jobbigt när mycket runt omkring än fungerar så himla bra o perfekt men man inte kan njuta av de pga att man själv inte är riktigt bra..

Jag vill verkligen kunna visa uppskattning till mina vänner o till min familj men när energinnivån är i bott är de inte så lätt så nu hoppas jag iaf de ska gå åt rätt håll, var på vårdcentralen idag, då jag känner mig så sjukligt trött, yr, huvudvärk o stel o öm i nacke o rygg! De var iaf så att jag stressat för mkt de senaste så jag spänner mig så mycket att jag får huvudvärk och även de har satt sig på rygg o nacke, så inflammation där nu :S så hade jag även inflamerade lymfkörtlar i halsen och lågt blodvärde.. Men nu ska de iaf ses över o rättas till så jag hoppas på att bli gladare och piggare om ett tag..

I fredags hade jag dock en sån sjukt bra jävla dag, en sån dag jag skulle vilja stanna kvar i o ha om och om igen! Underbar kväll o middag med underbar person <3 kan inte få nog.. :)

Lördag var iof väldigt bra också, var med Cicci hela dagen o så bowla vi och sådär på kvällen o tog de rätt lungt :)

Dessutom gillar jag verkligen min praktikplats, såå snälla o roliga människor :)

Såå som sagt jobbigt när allt runt om kring är så bra fast man själv är kass.. Nu måste de bli ändring.


RSS 2.0